Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Fsociety
Fsociety ma, 11:24
Előzmény: #82959  FeherTibi
Ühüm,nagy kár,hogy pont az oroszok voltal,akik Europa felé tereltek nem kevés migránst.  Aleppoi bombazas,kurdok,gondolom ez megvan . Erre a hype-ra ült fel anno a dagadek OV is 2015ben,it a fideszes birkák végülis jól megettek. Akkor meg a fasorban sem.volt.az ukrán háború. Persze aztan Lukasenka is szepen terelte Belaruszbol a migriket. Szoval ja, jól megvédték az europai érdekeket, Merkel meg szépen befogadta ezeket a kedves migransokat (mondjuk szépen aladolgozott Putyinnak a Mutti) Gondoljuk at ezt azért.
FeherTibi ma, 11:12
Előzmény: #82956  Dehogynincs
Mondjuk úgy védték volna ez európai érdekeket az oroszok, hogy a sok arabot meg ki tudja még kit nem engedték volna be. De nyilván az európai vezetőket nem érdekelte volna Putyin véleménye.
Fsociety
Fsociety ma, 11:00
https://www.bbc.com/news/articles/cglj255jk8ko?
__
Ja,hat minden rendben,a bizalom töretlen, az oroszok 6/4-e mar szeretné,ha ez a háború menne tovabb, és ledaralnak az ukranokat..jo,adunk meg 5 evet, aztán meglátjuk,ha kell,10-et 🤣
Fsociety
Fsociety ma, 10:51
Előzmény: #82956  Dehogynincs
Gondolom.ez egy erőltetett ideologizalas akart lenni. Az oroszoknak jogos birodalmi torekveseik vannak,meg jogos önvédelem,meg a tobbi nagyszerű eszme. Minden más az mainstream,globalis  hatterhatalom,meg a tobbi. Ha ezen logika alapjan nezed az irasaikat, rájössz, hogy nagy válaszokat itt nem fogsz kapni. Legfeljebb jon egy atkotes azonnal egy masik temara,ha kellemetlen a ruszkikra nezve valami linkkel jol alatamasztva,mert az fontos. Igy mennek itt a dolgok. 🤷
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 10:33
Előzmény: #82950  GrizzlyG
A darálóba mindkét oldalon a legszegényebbek mennek.
Kifejtenéd, hogy az oroszok hogyan védik az az európai és a demokratikus értékeket?
Egyáltalán várod-e az oroszoktól, hogy ilyen értékeket védjenek?
Shortelek ma, 09:20
Oszt honnét vagy ilyen jól értesült? Biztos van az is, de azért általánosítani még egy medvének se kellene.
Fsociety
Fsociety ma, 08:39
Előzmény: #82953  Murdoch
Ha fegyvert küldenek, háború pártiak,ha nem,akkor meg  globalis háttérhatalom. Hát oke.Gondolom Putyin minden nap egyesével siratja a szerencsétlen kis ork porontyokat,akiket aznap elkap egy drón.  Valójában pont leszarja,hat itt birodalmi törekvések vannak, kérem szépen,az meg mindent felülír,es megbocsájtható. Bezzeg a globalista gyikemberek...
Murdoch ma, 08:33
Ez a szörnyű, de valójában a demokratikus értékek sosem léteztek. Innen indult:
https://444.hu/2022/01/27/nemetorszag-segit-5000-sisakot-kuldenek-ukrajnanak
A globalisták belekényszerítettek mindenkit az érdekeik mentén, pedig alapelv, hogy az eszkaláció, emberi életek védelme miatt nincs fegyveres beavatkozás. Valójában tesznek életek millióra, az ukrán népre, max néhány kék-sárga díszkivilágitás itt-ott és jóvan.
Fsociety
Fsociety ma, 02:07
Előzmény: #82947  Murdoch
Amúgy bástya, bebaszna, ha tudnál banolni, mert akkor moderátor lennél,de minimum topic gazda. Elvileg IT-s vagy, ezekkel illene tisztában lenni.  
Fsociety
Fsociety szombat, 21:33
Igen,szerinted Mészáros Lőrinc itt bevonulna? Meg a fél ner...? Ja,biztosan.
GrizzlyG
GrizzlyG szombat, 21:31
Előzmény: #82946  Fsociety
Állampolgári kötelesség? Miközben a leggazdagabbak nyaralnak, a mérsékelten gazdagok hivatalos vagy nem hivatalos módon megveszik a szabadságukat...
A legszegényebbek mennek a darálóba. 
Mondhatjuk, hogy ez így működik ezer éve, ám legyen. De hogy ez lenne a az európai és a demokratikus értékek védelme? 
Biztos, hogy nem. 
Fsociety
Fsociety szombat, 21:07
https://444.hu/2026/07/17/eliteltek-az-egyetlen-nyiltan-haboruellenes-orosz-elnokjeloltet-mert-egy-videojaban-navalnij-kepet-mutatta
____
Ez lenne a minta? :) tökre megértem, hogy mindenki Mordorba akar menni,mert az a normalitás országa. 
Fsociety
Fsociety szombat, 21:04
Előzmény: #82947  Murdoch
Ha te ruszki agitprop vagy,a te bajod, végülis amíg Svejcben nyomod, engem hidegen hagy. Az más kérdés, hogy a tudományom nem merül ki itt,csakhát aki úgy kommunikál, hogy neki van igaza, a többi meg mainstream,meg gyíkemberek meg háttérhatalmak,meg nyugati elit,meg háborúpárti aki nem orosz nyalonc, az vak lesz az addicionális információkra. Az is a te bajod mondjuk,nem az enyém.
Murdoch szombat, 20:53
Előzmény: #82945  Fsociety
Már becopyztam, a modi írta neked, hogy nem kér visszajelzést, ha te vmi kényszerképzetes, feljelentgetős szerzet vagy, az a te bajod. Másodpercig nem érdekel, hogy ki vagy, nem is értem mit tökölök veled ennyit. Én speciel nem hogy nem bannoltam, még egyetlen negatívot sem nyomtam senkire, mert tojok rá. Rád is, amennyiben kimerül a tudományod az oroszbérencezésben. 
Fsociety
Fsociety szombat, 20:45
Előzmény: #82944  Murdoch
Különleges művelet van, te is megkapnád a behívódat, aztán ha nem jelentkezel a hadkiegen,akkor mennek érted. Jó,most éppen migránskodsz, tudjuk, de a behívó az behívó. Persze ha betuszkolnak a kocsiba, mondhatnád, hogy kényszersorozás,és neked jogaid vannak. Ja,vannak,csak állampolgári kötelességeid is. Aztán ha ügyes vagy, visszaszöksz Svejcbe',a lehetőség adott. (Amúgy meg ki a fasz akar megdögleni egy háborúban,ami 4 és fél éve tart,szóval megértem a dezertőröket is.Az ork ifjoncokat nem,mert azok önként dalolva mennek meghalni,de hát ha ennyi eszük van,akkor nekem oké. )
Fsociety
Fsociety szombat, 20:39
Előzmény: #82943  Murdoch
Ja, hogy elkezdjük magyarázni a dolgokat...aha,értem. Kár, hogy te erre nem voltál kiváncsi az én oldalamról, csak személyeskedtél egyet, mert elfogytak az érvek,aztán jóvanazúgy. Hát oké. Meg elárulhatnád, hogy akkor az a sírásom a moderátoroknál ban alatt hogy is volt,mert az indoklás alapján ilyen információd nem lehet. 
Murdoch szombat, 20:35
Előzmény: #82941  Fsociety
Bizonyára eme remek hírek miatt tervezi Zé az ukrán (orosz) főparancsnok, Szirszkij leváltását. És amúgy az utcai emberrablások, a lakosság terrorizálása kivételes motivációt eredményez, már tavaly volt vagy 300k dezertőr.
Murdoch szombat, 20:30
Előzmény: #82938  Fsociety
Fantasztikus. Mivel totoro kartárs a szólásszabadság nevében kitakarított mindenkit, aki nem tolta az ukránpropagandát reggeltől-estig. Értsd az északi áramlat is az oroszok műve volt. Ja, hogy nem igaz, az mindegy.
Adelchi
Adelchi szombat, 19:58
Előzmény: #82929  Istvan78
"- Izraelt Gázából és Libanonból is folyamatosan érték rakétázások, terrorcselekmények, de nem kezdtek totális háborúba addig, amíg  nem volt az ezer fölötti zsidó civil lemészárlása." Vajon  miért terrorkodnak a palesztínok?  https://keptarhely.eu/view.php?file=20240407v02yqdm2j.jpeg
Fsociety
Fsociety szombat, 19:25
A CIA igazgatója, John Ratcliffe azt nyilatkozta, hogy az orosz katonák a frontra érkezésük után átlagosan gyakran mindössze 20–30 percig maradnak életben.Ennek fő oka az olcsó és hatékony, mesterséges intelligencia-elemeket alkalmazó drónok, amelyek halálos fegyverekké váltak.
___
Ez is szomorú,dehát ugye itt az is elhangzott, hogy honnan lesz majd Ukrajnának embere, meg ilyenek,meg most már mindjárt nyer Putyin.  Vágóhíd a front, de mivel nincs "kényszersorozás", ezért önként dalolva mennek a srácok. Kár értük.  

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek