Már a krimbe sincs üzemanyag, hamarosan már a muszzka vasakba sem lesz, nem lesz mivel hazatakarodni orkiába, még most megtehetnék, hogy hazatakarodnak, vége muszkák, vége itteni musxka trollok.
szerintem téged és a haverjaidat, Shortelek (aki nyilvánvalóan nem mond igazat, hogy felnőtt volt a régi rendszeben, ahogy egyszer irta), stb. fizetnek a kommentelésért
Brüsszel mi is vagyunk. A Macron-féle beolvasásra kitaláltam egy szót: demokrácia. Döntések előtt érdemes vitázni. Nem tartom túl sokra a politikai "elit"-et, de az európai gondolat mellett állok.
Szives elnézésedet kérem, hogy ma reggel fél nyolckor még nem bukott meg egyik mainstream kormány se. Nagyon nem izgat az oroszbarátságos kártya. Egy a támadás alatt álló országát is szétrabló, náci kollaboránsokat éltető ukrán rezsim mellett. És megkérdezhetem ki az a brüsszel? Ők?: https://www.penzcentrum.hu/karrier/20260622/dobbenetes-osszecsapas-razta-meg-az-uniot-a-francia-elnok-kemenyen-beolvasott-magyar-peterek-nagy-tervenek-1200848# Tökéletesen értem, miért aggódnak ezek az entitások, 2050-re a franciák kb. 20 % muszlim, svédeknél 18-30%, végtelenített szavazóbázis. És így nyer értelmet Vance tavalyi müncheni beszéde, egy iszlamizálódott európa, mint usa szövetséges, hát oké, kell a francnak. Te meg majd döntsd el, hogy az európát tönkretevő nyugati elit mellett állsz, vagy sem.
Zelenszkij és bandája egy náci horda. De ugyanigy náci Shortelek, Dehogynincs, pogacsa, stb. akik itt Ukrajnát támogatják. "Hulljon a muszka..."-stb. Náci mind
Az egyik link 2024-es, a másik 2025-ös. Nem mondom, hogy Orbán áprilisi bukása Putyin műve, de a bukásban benne van Orbán oroszbarátsága és brüsszelezése.
Ó, nem erről beszélek, hanem arról az európai mainstream politikáról, amit három olyan vezető képvisel, akiket úgy kedvel a jónép, mint tudjukkit. Változásra nem számítok, korábban írtam is, hogy jön a következő kalandor, oszt ennyi. Majd akkor lesz változás, ha radikálisabb pártok jönnek, gondolom már az MI6 csekkolja a reform Uk-t, hogyan lehet ráhúzni a náci kártyát ésvagy vmi magánéleti szösszenetet. Persze az AFD-ra ott van (még) a Brandmauer, Le Pen-t koncepciós per áldozata. Merz népszerűsége is 15%, egy vicc: https://www.lemonde.fr/en/international/article/2026/05/30/chancellor-friedrich-merz-s-unpopularity-fuels-talk-of-finding-a-replacement_6753957_4.html Kissé zaklatott az európád, akihez tartozni szeretnél.
Ez kormánybukás? A miniszterelnök lemondott (megbukott) de a munkáspárt hatalmon maradt. Egyelőre nem úgy fest, hogy korábbra hozzák a soros válsztást.
OROSZ-UKRÁN háború