Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Dehogynincs
Dehogynincs ma, 07:02
Előzmény: #81819  Murdoch
Nem az a lényeg, hogy hirtelen kiengedtek (bár nem is értem, hogy ki engedett ki), hanem az, hogy még úgy is a magyar csapat számított esélyesebbnek, hogy a nehezebb ágon (uru, brazil) hosszabbítások után jutottunk döntőbe.
Tényleg azt gondolod, hogy azt írnám, hogy győztek az oroszok, de mit tehetek a hamis a gondolataid ellen. Nem fogom a gondolatszabadságodat körülmetélni.
Az az állításod sem igaz, hogy elsöpörtem a doppingos tanulmányt(?), cikket. Éppen azt írtam, hogy a pervitines németeket is megvertük volna, ha nem egy meccs dönt, hanem tíz meccs összesített eredménye.
Egyébként onnan indultunk, hogy egyetértettem a #81804 hozzászólás kezdő mondatával.
"Jó lenne, ha visszaszorulnának a háborúpárti erők."
De én Putyint háborúpártinak tekintem. Megtehette volna, hogy nem indít háborút és azt is, hogy korán vagy későn abbahagyja. Több mint négy éve nem talált visszafordulási pontot. (point of no return)
Murdoch vasárnap, 22:14
Előzmény: #81818  Dehogynincs
Akkor meg mi a fenéről beszélsz, én tudom a 8:3-at, pont ez a lényeg, hirtelen kiengedtek ugyebár. Gondolom ha az oroszokkal játszottunk volna, akkor most fél oldalban értekeznél, hogy csaltak az oroszok. Mondjuk mit számít egy tanulmány, Dehogynincs kolléga laza kézmozdalattal elsöpri, mert neki más a véleménye, látta a tévében felvételről. Az, hogy mondjuk a játékosok is beismerték nem számít. 
https://www.foxsports.com/stories/soccer/study-1954-world-cup-champs-doped
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 22:06
Előzmény: #81816  Murdoch
Tíz meccsből hatszor-hétszer legyőztük volna a pervitines németeket is.
Bernben a csoportmérkőzésen 8:3-ra győztünk.
A doppingolás a római olimpián kezdődött 1960-ban.
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 21:58
Előzmény: #81815  FeherTibi
1954. június 30., vb-elődöntő, Magyarország–Uruguay 4–2
https://www.youtube.com/watch?v=xuwXHydzDiw
A négy gólunkból egyik sem volt tizenegyes.
Biztos, hogy nem tudsz igaz állítást írni? Véletlenül is sikerülhetne, ha szerencséd van.
FeherTibi vasárnap, 21:24
Előzmény: #81814  Dehogynincs
Magyarország 11-es lövésekkel verte meg akkor Uruguay-t.
Biztos, hogy az 1950-es években születtél ?
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 21:21
Előzmény: #81813  Murdoch
Láttam a meccset felvételről. Aznap jobbak voltak a németek.
De előtte hosszabításban megvertük a világbajnokot. Uruguayt.
Murdoch vasárnap, 21:17
Előzmény: #81810  Dehogynincs
Mármint az elcsalt berni döntő idején. Csak hogy lerövidítsem a hosszú mondokámat, amit szándékoztam idevésni, nyugat vs kelet vonatkozásában, mármint bezzegnémetország.
FeherTibi vasárnap, 21:14
Előzmény: #81811  Murdoch
Kár, hogy Putyin nem lőtte meg Londont a rakétáival 1-2 éve, amikor még jobban állt
Valahogy véget ér majd ez a konfliktus, majd jön Anglia, és megvádolnak egy kis országit, példáúl Kubát, vagy Örményországot, hogy atombombát fejleszt, és inditják az anyahajóikat az amerikal aranysörényű állattal
Murdoch vasárnap, 21:06
Előzmény: #81806  FeherTibi
Pontosan, a probléma az, hogy ők képviselik azt az áldemokratikus európát, ahova tartozni kell. Mármint alá. De ezt eddig is tudtuk, csak nem sejtettük. 
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 20:58
Előzmény: #81809  FeherTibi
Éltem már az 1970-es években. Az 1960-as években is. Az 1950-es években is, de a berni döntő idején még meg sem születtem.
Tanultam oroszul, nyelvvizsgám is van belőle.
Válaszoltam a kérdéseidre és a te hozzászólásodból (mellébeszélésedből) azt hüvelyeztem ki, hogy Putyint nem tartod háborúpártinak.
FeherTibi vasárnap, 20:50
Előzmény: #81808  Dehogynincs
szerintem ne kommentelj, mert fiatal vagy hozzá.
Mit tudsz te mondjuk az 1970-es, 1980-as évekről. Éltél akkor ? Nyilván nem. Vagy akár csak az olajszőkitési botrány idején élték ? Szerintem akkor se 
Gondolom, megszülettél 2000 után, megláttad az internetet, hogy itt lehet fröcsögni.
Tanultál példáúl oroszul ?
Te a Kaja Kallas és Ursula von der Leyen csöcsein nevelkedtél. 
Semmit nem tudsz a világról
Dehogynincs
Dehogynincs vasárnap, 20:38
Előzmény: #81804  FeherTibi
Az agresszort háborúpártinak tekinted?
FeherTibi vasárnap, 20:27
Witkoffont és Kushert várják Moszkvába.Ennyi a mai új hir
Russia and Ukraine accuse each other of violating U.S.-brokered ceasefire - CBS News
FeherTibi vasárnap, 20:20
Előzmény: #81805  Murdoch
Hova süllyedt Európa.... Starmer, Merz, Macron... szerintem összesen nincs 50 %-uk, ha most lenne szavazás. Ilyenek verik szét a kontinenst. 
Murdoch vasárnap, 20:17
Előzmény: #81803  GrizzlyG
Megmondom őszintén, szkeptikus vagyok. A németeknél ugye az AFD tűzfal mögött, a titkosszolgálat napi rutinja a vegzálásuk, Starmer két kézzel kapaszkodik a székébe, a franciáknál folytatódik az ellenzék kiiktatása:
https://www.portfolio.hu/global/20260510/komoly-bajba-kerulhet-a-politikus-aki-hamarosan-atveheti-az-iranyitast-a-nyugati-nagyhatalom-felett-835744?amp
Európai demokrácia 2026. És közben meg a választási csalással, orosz befolyással gyanúsított Mo-n kétharmaddal nyert a Tisza. Világos. Világos, hogy nálunk van a baj. 
FeherTibi vasárnap, 19:40
Előzmény: #81803  GrizzlyG
jó lenne, ha vissza szorulnának a háború párti erők.
De én ebben nem hiszek. Kezdve Boris Johnsonnal, aki 2002 tavaszán a háború folytatására szolitotta fel Ukrajnát, a lovag Keir Starmerig, aki nyilvánvalóan háború párti, egész Anglia utálja Oroszországot. Ki volt kettejük között ? Egy nő, 1 napig, illetve egy indiai, Rishi Sunak,  aki ha jól emlékszem, szintén háború párti volt.
Anglia lételeme a háború, egész történelme során háborúzott. Miért hagyna ki egy könnyen, a távolból, amerikai támogatással is vivott háborút ? Ők ezt élvezik. 
Anglia jobban szereti Hitlert, mint Putyint. Rajong Hitlerért. 
GrizzlyG
GrizzlyG vasárnap, 19:29
Előzmény: #81802  Murdoch
"Keir Starmer Munkáspártját „elsöpörték” a brit választásokon.
A Reform UK vezetője, Nigel Farage az eredményeket „a brit politika teljes átalakulásának” nevezte.Keir Starmer brit miniszterelnök Munkáspártja súlyos vereséget szenvedett a skóciai és walesi parlamenti választásokon, valamint az angliai helyhatósági választásokon. Starmer azonban elutasítja a lemondására felszólító követeléseket."
A háborúpárti erők visszaszorulóban, nagyon jó hír. 

Murdoch szombat, 12:15
Előzmény: #81801  Shortelek
Elek, most buktak az angolok akkorát mint az ólajtó. Egy méretes vicc, hogy az ukrán szuverenitásért küzdő hajlandók (bankár)koalícióját az a Starmer, Macron, Merz képviseli, akiknek lassan már mérhetetlen a népszerűségük. Persze ez nem számít, mert a választók őket nem érdeklik. És most páholyból nézheted, hogy fognak a szuverenitásért küzdeni a saját birodalmukban:
https://www.vg.hu/kozelet/2026/05/munkaspart-walesben-veszitett-reform-uk
Kemény lesz ez még...

Topik gazda

sotime
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek