Szóval szerinted Orbán tehet róla,hogy hozzá kell nyúlni a stratégiai készletekhez és nem az,hogy nem jön olaj ? Ezek szerint ha a szomszéd telkén áthaladó vizvezetékeden nem jön víz,mert vagy megrongálódott vagy csak simán nem akar küldeni arra vizet a szomszéd,hogy levigye az ingatlan értékét amit szeretne megvenni,akkor az a hibás aki a tartalék vizet használja fel kényszerből ?? Elég érdekes a logikai meneted,az biztos :)) Mivel pont a választások elött történik ez közvetlenül ,és az ukránok nem engedtek független szakértőket a helyszínre,ezért én is arra gyanakszom,hogy a hazudozó Zelenszkij újabb hazugságával álunk szembe amivel próbál beavatkozni a választásokba. Ami a választások eredményét illeti és az épeszűséget az pont olyan lesz, mint 4-8-12... és sorolhatnám végig a szabad választások kezdetéig. Miből gondolod, hogy magyar társadalom bölcsebbé válik 4 évente ? Ha így lenne akkor azt látnod kellene a közvetlen környezetedben is,nem lennének lusta hazug csaló emberek olyan nagy lélek számban mint eddig voltak,szerinted csökkent bármennyit is a lélekszámuk ?
Ezt én is így látom,hogy nagyon kevés esély van rá,akik a csatlakozását támogatják azok a politikusosok hamarossan a kukába fognak landolni,és az sem biztos,hogy Ukrajna megmarad,amint elapad a pénzcsap nem lesz pénze a hadseregre ,össze fog omlani a rengeteg fegyver meg bűnözök kezére fog jutni,az ukrán maffia eddig is hírhedt volt ,és ezek számára nem fognak létezni a határok,azok az ukránok akik elhagyták az országot nem akarnak majd vissza menni Ukrajnába,ha a határok megnyílnak a férfiak elött akik eddig nem hagyhatták el az országot,jelentős részük nyugatra fog távozni föleg ha eleve ott van már a családjuk.Nagyon komoly teher lesz ez a határrendészetnek,szerencsére nem vagyunk célország majd a németek megkapják öket az ukrán maffiával egyetemben.
Mondja ezt egy shortelek nevű troll aki kizárólag azért regisztrált egy gazdasági portálra,hogy politikai fórumon próbáljon másokat provokálni és Orbán ellen agitáljon :))) Azt azért nem értem,hogy az olyan egyértelműen troll embereket mint te miért nem zárja ki végleg az adminisztráció,hiszen egyértelmű,hogy csak provokálni jársz ide az érdemi beszélgetésben nem vagy érdekelt. Ha pedig egy rothadt almát hagysz az épek között az a többit is elkezdi elrothasztani. Mondjuk szerintem dehogynincs is troll,de neki van megfelelő intelligenciája és ügyesen kommunikál :))
Te mint muszka, orbán ügynõk biztosan nem látsz kivetnivalót amit orbáncod mondott Z- nek Z mondása elõtt.Ime ezt mondta Z - nek, valaki tette be ezt máshol, tehát: "There will be no deals, no compromise. We will break the Ukrainian oil blockade by force" Szerinted ez helyén való volt orbáncodtól, vagy az rendben van, hogy a mocsok orbân ellopta az ukránok szabályosan szállított pénzét amire a magyar remdôrségtôl is volt engedêlyûk. Orbâncod behazudta, hogy nem a, M0- án, hanem az M5- õn kapcsolták le a pénzszállítókat Ilyen embereket támogatsz ember!!!.
„Amikor Volodimir Zelenszkij fenyegető hangnemben beszél a magyar miniszterelnökről, akkor valójában nemcsak Orbán Viktort, hanem az általa vezetett magyar államot is célba veszi” – fogalmazott Nagy Attila Tibor politikai elemző az ATV Aktuál című műsorában.
A választók többsége arra szavaz, aki valami értelmeset tud mondani az elkövetkező 4 évről. Állatira nem érdeklik őket a különböző linkek és mások fordításai, miszerint mit mondott valaki. Meghallgatják a valakit, amikor beszél és simán eldöntik, hogy amit hallottak, abból mi lehet igaz és mi lehet jó számukra. Sőt meg is beszélik egymással.
Az pedig, hogy ki provokál ki ellen, állatira nem érdekli őket. Ez van. Hazudni csak a fiataloknak lehet, félrevezetni őket, felhangolni valaki ellen, mert ők még kezdők a felnőtt világban és tele vannak energy-vel. Őket meg tudod szólítani felszínes gondolatokkal. Az idősebbekkel már nem megy a dolog. Nekik mondanod is kellene valamit.
Orbán arról tehet, hogy hozzá kellett nyúlni a stratégiai készleteinkhez, ráadásul pechjére éppen a választások előtti két hónapban. Arról is tehet, hogy elmérgesítette a kapcsolatunkat Ukrajnával és Brüsszellel. Arról nem tehet, hogy a "békepárti" Trump háborúzgat hol Venezuelában, hol Iránban. Arról sem tehet, hogy Putyin már ötödik éve háborúzik Ukajnában. Egyébként utolsó kis senki vagyok, tökmindegy mit gondolok, bár leadok egy listás és egy egyéni szavazatot áprilisban. Ha már az épeszűséget emlegeted, szerinted a magyar választók mekkora része épeszű és az ép eszük hogyan fog megnyilvánulni a szavazatukban?
Örülök,hogy te is igy látod,hogy nem Orbán miatt ment fel az olaj ára,mondjuk szerintem nincsen épeszű ember aki azt ne így látná.Elvégre teljesen egyértelmű,hogy miért ment fel az olaj ára.
Mondjuk elsősorban az ukiaid tehetnek róla ,mert simán eltudom róluk képzelni,hogy ők baszták szét ,pont mint a németeknél,azt is az oroszokra fogták az ukiaid.Azt persze eltudom képzelni,hogy a zongoristád bármire képes elvégre bekattant a kis zongorista,nem véletlenül fenyegette meg Magyarország miniszterelnőkét. Az ide írogató uki ügynökök persze ezt sem találják kivetni valónak,elvégre a drogos fönökük zelenszkij ellen még sem írhatnak,mert még nem kapnának fizetést.
" Az ukránok igazán megérthetik, hogy ezeket ki kell vizsgálni, ne aggódjanak, nem fog eltűnni egy eurocent se" Ebben én nem vagyok biztos, amit orbánék kézbe vesznek az már el is tünik, keménykedik a kis geci.
OROSZ-UKRÁN háború