"Az ukrán rezsim meg pofátlanul beleavatkozik a magyar belügyekbe" . Az igazság ezzel szemben az, hogy Orbán tesz folyamatosan keresztbe Ukrajnának, szóban és tettben segíti Oroszországot és Z. csak néha tesz, mond ez ellen valamit.
Akkor ismét...gyanúsítasz itt orbánfóbiával embereket,de közben finanszirozza Lőrinc bankja a széjobb pártokat itt ott,ahol kell..ukránokat idekevered,marhára nem volt kérdés,probálsz folyton terelni,de már kicsit kínos. Ne cikkeket tolj be ide, hanem arra válaszolj,hogy ha az MBH beleavatkozik a széljobb oldalán a választásokba,akkor miért jössz itt ukrán belügybe avatkozással,amire kb bizonyítékod sincs. A torinói eseményeket hagyjuk már, ide akarja hozni az ICE-t Trump,azokat,akik utcán lőnek le nyiltan embereket,az sem baj,ha USA állampolgárok...te ott Svájcban,mint migráns,örülnél neki,ha mondjuk kirángatnának a kocsiból,aztán kapnál 3-at,mert rajta voltál egy listán,vagy ha meghunyászkodsz,akkor a következő gépen vagy,ha tetszik,ha nem? Én ilyeneket tuti nem engednék be az országba,de látszik, hogy az orosz minta terjed mindenhol...államellenes az,aki másképp gondolkozik,bemásolod a cikket, aztán hivatkozol a választói akaratra...erősen facepalm gyanús..jó,értem én,próbálják felszámolni a baloldalt,csak akkor ne bullshitelj háttérhatalomról,meg választói akaratról,hanem beszélj arról, hogy itt az erősebb kutya akar éppen baszni,mert az mondjuk kevésbé tűnne vakerálásnak. _ Meg ha már ICE,milyen furcsa, hogy egy demokrata államba mennek "rendet rakni", nem a mexikói határhoz,hanem fel északra,ahol elenyésző a bevándorlók száma mondjuk Texashoz képest...csak a hülye nem látja,mi volt a cél.
Te ilyenkor érted magadat? Nem írtam volna Európáról? Azért ha megengeded szóba hozom az usát miután finanszírozta az ukrán puccsot. Amit te sírig tagadsz, ez a te bajod, nem is nagyon érdekel.
Amúgy csak pusztába kiálltva kérdezem, a globalista úthenger hirtelen visszamenőleg hitelt adott Le Pen-nek,meg a VOX-nak? Vagy az,hogy ez már kb 3 éve nyilvánvaló,és ez most csak neked új? Vagy ebben itt most mi a nagy hír? Az,hogy szokás szerint kiderült?Mert ez már régóta köztudott volt,hiszen a VOX pl beismerte..szóval nem értem.Az AfD-ről meg ne is beszéljünk,ott aztán kb leplezve sincs a ruszki vonal..
Bocsáss meg,nem tudom, hogy megy e az értő olvasás...te úgy érvelsz, hogy: 1.a cikk propaganda (cáfolom,és bukod is,mivel lásd 2.es pont) 2. a cikk,bár igaz, de a másik oldal sokkal durvább,és hát te érted az orosz befolyást,de mindenki orbánfóbiás, és háborúpárti. Az nem baj, ha Orbán általad is beismerve részt vesz az orosz zsetonok európai széljobb felé becsatornázásába,ami hát innentől azért nyilvánvaló. A szuverenitás meg ugye láthatóan a ruszki retorikából jön,nálunk meg csak annyira lett átvéve, hogy egy apró gestapo szerű hivatalocska is lett ráéíptve (ICE kb detto). Nem érdekel Venezuela,terelés. Én az itthoni viszonyokra kérdeztem rá, a kamu szuverenitásotokra,meg a külföldi tiltott finanszírozás kettős mércéjére. Arra meg sajna annyi jött,hogy dehát más is csinálja. Hát ez így akkor most elég szar optikailag..
Nem véletlenül linkeltem és azóta már nem egyszer elmondták, meg hogy témánál is maradjunk. A 2014-es nyugati finanszírozású puccs Ukrajnában 5 mrd usd-be került. Hogy utána mehessen a kótyavetye, berakjanak vmi nyugatbarát oligarchát. Ha már választási beavatkozásokról van szó. Macron a Rotschildoknál volt befektetési bankár, Merz a Blackrocknál. És addig engem nem érdekel a Le Pen és hasonló ügyek, amíg a másik oldal halál nyugodtan azt csinál amit akar. https://fr.wikipedia.org/wiki/Affaire_McKinsey https://www.politico.eu/article/macrons-presidential-campaigns-investigated-over-allegations-of-irregular-funding/ Spoiler, na itt nem lesz Le Pen-féle fénysebességű lezárás. És speciel értem én az orosz befolyást, hát ezen ne lepődjünk már meg, de a másik oldal nagyságrendekkel izmosabb. Nézd meg Venezuelát, ha látni akarsz igazi beavatkozást. Most már lexarja mindenki a látszatot is, hiteltelen lenne az egész, ezért nem fog visszajönni a régi körbehazudott világ.
Az, hogy a választói akarat változást követel, az nem érdekli őket, miazhogy. ___ Értem ezt is,tehát el fogod ítélni, ha a választói akarat mondjuk Orbánék bukását hozza ,és ő meg cserébe véletlenül az utcára küldi a széljobbot,fociultrákat,meg a többit, esetleg "ukrán" szabotázs lesz,vagy akármi...ugye?
Az újkori ÁVH, meg ti is itt habzó szájjal ugrotok,ha a tiszát,vagy tököm tudja kit bárhogyan külföldről finanszíroznak állítólag a globális háttérhatalmak (kik ezek?)...hagyjuk már ezt a kettős mércét,mert hánynom kell.
Értem,köszi. Tehát akkor cáfolod, hogy az MBH Bank finanszírozta Le Pen kampányát (bebukod,mert megtörtént,és ez nem beavatkozás más ország belügyeibe?), a VOX-ot (bebukod,megtörtént,ez nem beavatkozás?).Értem azt is,amit linkelgetsz,de egyszer eljuthatnál oda, hogy nem riposztolsz,hanem azt mondod, hogy ok,hát ez speciel ha valóban így történt,akkor az bizony gáz. Helyette mi van? "A globális háttérhatalmak...blblabla", na most akkor ez bocs,de hol értelmes vita? ___ "A Vox korábban már elismerte, hogy 9,2 millió eurós kölcsönt kapott a Magyar Bankholding Zrt.-től a 2023-as kampányhoz"...ne is folytassuk a VOX ismerte el,érted?.Ez ennyi,védhetetlen...Aztán megy az orbánfóbiázás,meg a nagy békepártiság,meg a szuverenitás,meg hogy propagandista cikk...a VOX akkor hazudott? Ez így sajna akkor bukta szagú,és nem kicsit. Le Pen féle 10 yard meg nem propaganda,hanem konkrétan tény. Melyiket tudod cáfolni,ha mégis propaganda?
Erről beszéltem a minap. Megindult a globalista úthenger, minden bokor alatt Putyin és Orbán lesz. Az, hogy a választói akarat változást követel, az nem érdekli őket, miazhogy. Ez egy propagandista cikk, majd még sok lesz, ahogy jönnek bárhol a választások. A cikk első fele meg konkrétan az izraeli befolyásról szól, de mindegy. És ha már x, akkor bezzeg ilyenre nem tér ki: https://x.com/drhossamsamy65/status/2017722349840191713 Meg arra, hogy Európa a globalista pénzvilág játékszere lett, meg amúgy az egész világ, de mindegy. 100x akkor struktúrával, mint amiről az oroszok még csak álmodnak, a komplett médiát vezérelve. Csak most Ukrajna kirablásáról lepattantak és azt nehezen viselik.
Egy iráni háború Oroszország számára "aranybánya" lenne, mert az orosz olaj ára a jelenlegi 55-59 dolláros szintről biztosan 70 dollár fölé, súlyos válságban 100 dollár közelébe emelkedne, ami bőven fedezné a költségvetésük 59 dolláros elvárását.
Az iráni export önmagában pótolható, de a háború miatti szállítási útvonalak veszélyeztetése és a piaci pánik miatt az olajár mindenképpen jelentősen emelkedne
OROSZ-UKRÁN háború