Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch szombat, 11:27
Előzmény: #78219  vigkrisz
Tojok rá. Mint ahogy a trinidadi korrupció is érdektelen. Nem az oroszokat, meg a trinidadi lókötőket finanszírozza az eu, hanem a korrupt ukrán rezsimet. Amúgy nem tudom miről locsogsz én egy ukrán forrást linkeltem. Sokáig már nem mentegetheted a haverjaidat, persze értem én, sokaknak nagyon is jól jött a zavarosban matatás. Mindenesetre úgy látszik hogy az ilyen cikkeket sokan olvassák és nem óhajtanak luxizó oligarchákét meghalni:
https://www.zerohedge.com/geopolitical/ukrainian-prosecutors-handling-more-300000-desertion-cases
vigkrisz szombat, 11:00
Előzmény: #78218  Murdoch
hazudj még, pinokkió :-))))))))))))))))
aztán putyin disznóságaival mi van ukrajnában meg az ukránokénál lényegesen magasabb orosz korrupcióval meg az ablakon kiesésekkel?
Murdoch szombat, 10:08
Előzmény: #78217  Shortelek
https://antac.org.ua/en/news/antac-identified-8-luxury-pieces-of-property-in-the-united-states-associated-with-the-umerov-family-3-apartments-in-florida-1-in-new-york-and-4-villas-near-miami/
Ők már akkor is tüntettek, amikor a Biden-család disznóságai mentek Ukrajnában. És hogy a korrupt főügyész elkummantja a dolgot, pedig Trumpék kikérték az infókat 2019-ben, amelyek csak Biden megválasztása után buktak ki. Na nem véletlenül lett tele Zé nadrágja attól, hogy Trump lett az elnök. Akik ennek megfelelően kezelik az azóta korrupciós szintet lépett ukrán rezsimet. 
https://index.hu/kulfold/2025/12/27/haboru-donald-trump-egyesult-allamok-elnok-feher-haz-volodimir-zelenszkij-ukrajna-talalkozo-beketargyalas/
Nagyszerű, naponta kellene helyrerakni a politikai ellenfelei halálát óhajtó elszemtelenedett zongoristát.
Shortelek szombat, 07:27
Előzmény: #78208  GrizzlyG
"Muhaha, a gyáva sz@"
Gyáva szar mi, mert kb putylered is ott élhet, akkor ô is gyáva szar ugyi?!
Shortelek szombat, 07:26
Előzmény: #78212  GrizzlyG
A baromságaidat nem bírjuk az orkszopáson kívûl.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 16:17
Előzmény: #78213  Argordon
El vagy tévedve, én nem az ún. ukrajnában élek... Lehet a tiéddel ellentétes véleménye fuckrajnával kapcsolatban még sokaknak liberális barátom, még ha ez neked nem is tetszik :))) 
Argordon péntek, 16:00
Előzmény: #78212  GrizzlyG
Szopsz te, nyalsz is csak kapjad Putleredtol a kopejkakat, hazaarulo.
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 14:51
Előzmény: #78211  Argordon
Az ukránszopók a hazaárulók, támogatják a magyarok által lakott területeken a terrorsorozást és a náci azovot. 
Argordon péntek, 13:53
Előzmény: #78205  keeper
Jar a kopejka a ruszki prop esznelkuli nyomatasaert. Rubelt azert nem er, nem tul kifinomult es nem elegge megoszto.
andras-80 péntek, 12:44
Előzmény: #78206  keeper
Jól van, megy ficóék mosdatása. Igazi hazaáruló hozzáállás, gratula 🙌
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 12:04
Előzmény: #78207  keeper
Ne zavard össze a tényekkel, sokkal romantikusabb, hogy a lövészárokban oktat... 
GrizzlyG
GrizzlyG péntek, 12:02
Előzmény: #78205  keeper
Stoltenberg, Financial Times interjú: "Miközben Zelenszkij bunkerekbe menekült az orosz invázió elől és orosz merénylők elől, Stoltenberg két napig nem tudott vele beszélni."Muhaha, a gyáva sz@®, itt meg ment a hősgyártás, hogy az irodájában ébresztettél fel a támadáskor stb... :))) A végén csak kiderül a kis zöld kobold valóságos arca. 

„Vannak megoldási módok” – mondja Stoltenberg. „Ha van egy vonal, az nem feltétlenül a nemzetközileg elismert határ.”  „Ismétlem, mindig nagyon veszélyes összehasonlítani, mert egyetlen párhuzam sem 100 százalékig helytálló, de az Egyesült Államok biztonsági garanciákat vállal Japán felé. De ezek nem vonatkoznak a Kuril-szigetekre, amelyeket Japán japán területnek tekint, és amelyeket Oroszország ellenőriz” – mondja.
Alakul a deal. 
keeper péntek, 08:34
Előzmény: #78157  vigkrisz
FYI SFF prof. már lassan egy éve nincs a lövészárokban:
https://hu.wikipedia.org/wiki/S%C3%A1ndor_Fegyir#cite_note-13
keeper péntek, 08:30
Előzmény: #78125  Fsociety

Ez teljesen más tészta. Ha a szlovákok elismernék, hogy a Benes dekrétumok illegálisak voltak, akkor kártérítést kellene fizetniük Magyarországnak (és a németeknek is) nem is kicsit, ezt akarják most elkerülni.
Amúgy egyelőre még van szabad nyelvhasználat, meg nem is gyújtogatják fel az embereket az utcán szóval jó a helyzet.
Ha esetleg mégis konfliktusra kerülne a sor, akkor majd emlékeztetjük őket, hogy tőlünk kapják a gázt, illetve a szlovák légteret felváltva védik a magyar gripenek a többi NATO ország gépeivel szóval nem érdemes arcoskodni, főleg, hogy elvileg folytatódik a haderőfejlesztés is jövőre, a szlovákok mindent odadtak az ukránoknak szóval nem lesz probléma egy esetleges konfliktus esetén.
Most olvastam, hogy a Pilos Brindza szalmonellás volt, gondolom szerinted ezt is már Ficó intézte...
A románokkal nem kell foglalkozni, miután a fél Románia már külföldön dolgozik és nem is nagyon akarnak hazajönni a fiatalok, innentől kezdve majd a magyar "telepesek" benépesítik a kihalt Bukarestet. (Troll Off)
keeper péntek, 08:23
Előzmény: #78122  Argordon
Az, hogy szó nem volt szeparatizmusról. Majd, ha visszanézed, hogy a minszki megállapodásokban folyton az szerepelt, hogy a Donyeck térségnek vissza kell kérnie Ukrajnához, ha végre rendezik az ellentéteket stb. , az már más kérdés, hogy Ukrajna és a külföldi szponzorai, "lenyomlak benneteket erőből k@cs@g@k" mentalitása miatt hová fajult a helyzet. Most őket nyomják le erőből, ez most nem tetszik, de hát ez van, Z azért lett megválasztva, mert békés rendezést ígért, de mivel humorista, az embereknek csak később esett le, hogy csak viccelt.
andras-80 csütörtök, 21:24
Előzmény: #78200  GrizzlyG
Nyugodtan nyomhatsz egy jó kis összeesküvés elméletet. Hadd nevessünk így Karácsony estéjén. 🤪
Fsociety
Fsociety csütörtök, 21:05
Előzmény: #78199  GrizzlyG
Azert az elso helyet nem veszik el Orbanektol igy sem. 
vigkrisz csütörtök, 20:18
Előzmény: #78201  Shortelek
minden kopejka számít :-))))
Shortelek csütörtök, 20:00
Az orkszopóknak karácsony se számít, nyomják a ruszki.propagndát.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek