Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 01. 25. 09:28

OROSZ-UKRÁN háború  

Kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye erről .
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Murdoch 2025. 11. 20. 14:48
Előzmény: #76478  Eisenburgprofesszor
Nehéz eldönteni sokszor, hogy melyik fél mikor vezet aljassági versenyben. Párizs - Moszkva 3000 km, de ők vannak betojva. Hihető. Bizonyára nem arról van szó, hogy ilyenkor mindent is lehet hazudni és a romokban lévő francia gazdaságot akarják megtolni a hadiipari lobbival. Németek dettó. Lehet vígan lopni, az eu-s tagországok meg összekalapozzák a pénzt. Egy gond van, hogy az azért hiányozni fog, szóval még1x, az EU-nak irány a lejtő. Majd az eddigi jólétből kieső nyugati állampolgiknak majd lesznek plakátkampányok, vagy valami, hogy a Champs-Élysées-en masíroz különben a vörös hadsereg. Nehogy valaki azt higgye, hogy ez valami propaganda, a hollandok már el is készítették a vészhelyzeti tájékoztatós infókat a lakosságnak.
https://www.denkvooruit.nl/documenten/2025/11/17/informatieboekje-bereid-je-voor-op-een-noodsituatie
Az eu-s elit megbolondult, világháborús hisztériakeltés megy, remélem a három atomnagyhatalom földbedöngöli őket, eddig is sok kárt okoztak.
andras-80 2025. 11. 20. 14:16
Előzmény: #76471  Zedisdead
Szóval ez a putyini imád! Na, végre közzétetted! Térdre és imádkozzunk! putyin az én istenem, csakis ő kell énnekem 🤪
Fsociety
Fsociety 2025. 11. 20. 13:23
https://444.hu/2025/11/20/sokat-nyert-a-haborun-a-mol-most-pedig-az-oroszok-elleni-szankciokat-kihasznalva-terjeszkedne-a-balkan
____
Legyen beke,a lippsik haborupartiak,brusszel,,esatobbi. Ekozben a MOL szepet kaszalt a ruszki olajon,meg a haborun,hat jonapot kivanok,mi tortenik itt? Na sebaj,majd osztalekba kifizetjuk,hat az a yacht sem ringatozik magatol az Adrian. "Bekepartiak"...
GrizzlyG
GrizzlyG 2025. 11. 20. 10:33
Előzmény: #76473  Heisenberg

Zavar a valóság Tisza Pista? 
Árad már a...? :))) 
Fsociety
Fsociety 2025. 11. 20. 09:23
Nyugodtan el lehet olvasni az Állatfarmot,es az 1984et akkor. Bosegesen lett meritve itthon is mindkettobol. Haboru=beke, csapatink mindig is Oceaniaval voltak harcban,de jovo heten mar massal,az ujbeszel nyelv kialakitasa..gyonyoru peldak lettek kiemelve onnan (is). Hajra Magyarorszag,hajra magyarok! 
Heisenberg
Heisenberg 2025. 11. 20. 09:09
Előzmény: #76468  GrizzlyG
Egy éve még Biden és az amcsi hadiipari érdek is ott volt a fityeszes narrativában. Most valahogy nem látom, ejnye,ejnye kis propagandista...🤣
slash
slash 2025. 11. 20. 09:05
Két bajtársam vesztettem el a szakaszból. Az egyik öngyilkos lett-hála istennek nem én voltam akkor szoliban amikor megtalálták, a másikat az utolsó eltávjáról a laktanya előtt ütötte el egy autó. Aki nem volt ott soha nem érti meg. 
Amikor lövészeten nem robbant fel az előttem lévő srácnak a gránátja a tisztes be akarta küldeni a gránátért -azt mondta hogy "benne van a százalékban" mert van egy kiképzési veszteségi százalék. Undorító állat volt,  én már akkor öreg voltam szóltam a hadnagynak hogy ne gecizzünk már ezzel a zokogó újonccal szerencsére nem küldték be az én gránátom felrobbantotta az övét is a föld beleremegett . 
Nem részletezném az ott átélt csodás élményeket. 
Zedisdead 2025. 11. 20. 08:04
Előzmény: #76465  Fsociety
Csak egy éjszakára küldjétek el őket;
A pártoskodókat, a vitézkedőket.
    Csak egy éjszakára:
Akik fent hirdetik, hogy – mi nem felejtünk,
Mikor a halálgép muzsikál felettünk;
Mikor láthatatlan magja kél a ködnek,
S gyilkos ólom-fecskék szanaszét röpködnek,
Csak egy éjszakára küldjétek el őket;
Gerendatöréskor szálka-keresőket.
    Csak egy éjszakára:
Mikor siketitőn bőgni kezd a gránát
S úgy nyög a véres föld, mintha gyomrát vágnák,
Robbanó golyónak mikor fénye támad
S véres vize kicsap a vén Visztulának.
Csak egy éjszakára küldjétek el őket.
Az uzsoragarast fogukhoz verőket.
    Csak egy éjszakára:
Mikor gránát-vulkán izzó közepén
Ugy forog a férfi, mint a falevél;
S mire földre omlik, ó iszonyu omlás, –
Szép piros vitézből csak fekete csontváz.
Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
A hitetleneket s az üzérkedőket.
    Csak egy éjszakára:
Mikor a pokolnak égő torka tárul,
S vér csurog a földön, vér csurog a fáról
Mikor a rongy sátor nyöszörög a szélben
S haló honvéd sóhajt: fiam… feleségem…
Csak egy éjszakára küldjétek el őket:
Hosszú csahos nyelvvel hazaszeretőket.
    Csak egy éjszakára:
Vakitó csillagnak mikor támad fénye,
Lássák meg arcuk a San-folyó tükrébe,
Amikor magyar vért gőzölve hömpölyget,
Hogy sirva sikoltsák: Istenem, ne többet.
Küldjétek el őket csak egy éjszakára,
Hogy emlékezzenek az anyjuk kinjára.
    Csak egy éjszakára:
Hogy bujnának össze megrémülve, fázva;
Hogy fetrengne mind-mind, hogy meakulpázna;
Hogy tépné az ingét, hogy verné a mellét,
Hogy kiáltná bőgve: Krisztusom, mi kell még!
Krisztusom, mi kell még! Véreim, mit adjak
Árjáért a vérnek, csak én megmaradjak!
    Hogy esküdne mind-mind,
S hitetlen gőgjében, akit sosem ismert,
Hogy hivná a Krisztust, hogy hivná az Istent:
Magyar vérem ellen soha-soha többet!
– Csak egy éjszakára küldjétek el őket.
GrizzlyG
GrizzlyG 2025. 11. 20. 06:54
Előzmény: #76469  slash
😅😅
slash
slash 2025. 11. 20. 06:42
Előzmény: #76468  GrizzlyG
Én már csak a boltban harcolok az árakkal! :-)  Holnap indul a Spar akció, -20% Joker kupon.  Első sorban leszek a nyuggerekkel. 
GrizzlyG
GrizzlyG 2025. 11. 20. 06:18
Előzmény: #76466  slash
Menj harcolni, von der lájennek és a rheinmetall részvényeseknek szükségük van minden támogatásra. A covid pénz már elfogyott 😎
slash
slash 2025. 11. 20. 06:16
Előzmény: #76466  slash
A csatatéren nem számít senki. Csak aki melletted van. És ez így is van. Amikor attól félsz hogy a saját váltásod lő le, akkor egy másik dimenzió. Átéltem. 
https://www.youtube.com/watch?v=Ybju5hb8nkc
slash
slash 2025. 11. 20. 06:13
Előzmény: #76465  Fsociety
Katonaságról jut eszembe a héten megint megkerestek hogy vonuljak be két hónapos kiképzés, némi lövészet, ez meg az.  Nem tudom miért van szükségük egy 50 feletti emberre? Minden nap máshol fáj már. 
Beküldtem a 32 éves leszerelő papírjaim és hagyjanak békén. 351 napot voltam bent elég volt. 
Fsociety
Fsociety 2025. 11. 19. 23:34
Előzmény: #76464  Placi82
Jaja,látszik, hogy tapasztalt veterán vagy,meg igazi hazafi...kinek drágább rongy élete,mint a haza becsülete.(de azért hazaárulózól) Szépen oltasz másokat a cimbikkel,meg háborúpárti,ésatöbbi,merthát te aztán nagyon tudsz mindenről mindent,mert mesélték,meg előre láttad. De azért ez így nem kicsit kontrasztos, és nem is lep meg, hogy fel sem tűnik,hogy mi ezzel a gond... Szóval katona sem voltál,de kottából azért minden tudsz a háborúról,meg gondolom a Call of Duty is ki lett tolva párszor hideg téli estéken a fotelben. 
Placi82 2025. 11. 19. 23:22
Előzmény: #76463  Fsociety
Mint a vadliba ...
Nem megyek én a frontra egy "kozmopolita " arany wc èrt se a frontra.😂
Mondjuk speciel háború esetén en se a Francia se a Német politikai egybites  elitbe nem bízok ,szóval átszállással mennek Chillèbe, Új Zélandra, Svájcban, 
Te se mennel a frontra ...,csúnya halál,amikor megsebesülsz és nem mennek érted a frontvonalban a szanitecek.
Nagyapám is mesélte ilyenkor mindenki édesanyjaért jajgat,míg el nem halkulnak a jaj szavak hajnalra.
Te mennèl.??
Dednagyapam is haslovessel 3 napig szenvedett ,sose tért haza. Bezzeg  itthon akkor is a hadiszállítók , és egyéb  korrupt zsivanyok luxus kurvaztak és pezsgoben furodtek, orgiaztak, és éltek boldogan a luxusban ....
Meg hát a kis háborús propagandistaknak , uszitoknak is lökek valami morzsat, fizetést.......
Akik hazaáruloztak, azokat  akik nem akarodzott menni a frontra, persze ők maguk kávéházakban ,melegben ,írták a kis cikkeiket...
Fsociety
Fsociety 2025. 11. 19. 23:06
Előzmény: #76462  Placi82
Ejnye Lacica, te is jó hazafiként menekülnél saját bevallásod szerint,furcsa módon nem Mordorba,ha úgy hozná a helyzet.Ejj-ejj...Az ilyen Lacika félék a legnagyobb fotel "megmondtam előre" figurák, aztán ha éles a szitu,akkor tipli. Ugye valami ilyesmi hangzott el itt nemrég tőled,vagy tévedek? Honnan lenne neked fogalmad,mi zajlik ott valójában...ha úgy hozná a sors, az utolsó dollárodat is odaadnád,csak hogy felférj a repülőre,és elhúzz innen,és te is oszthatnád tovább onnan az észt,a globalista-háttérhatalmista nyugatról. Azt hiszem,nem járok messze a valóságtól,ugye? Voltál egyáltalán katona?
Placi82 2025. 11. 19. 22:44
Előzmény: #76461  Placi82
Ejnye bejnye. Ukrán 40 éves csaladapák buszba tuszkolva tizezrevel havonta, aldozzak az életüket, mert István félek szerint  ez a haza iránt a kötelességuk.
Közben meg ez megy a hátországban?? A család meg nyomorog, mert az utolsó dollárt is odaadtak, már a katonai ideiglenes, folyamatosan megujuitando felmenteseért, apuciért, állítólag, a hazug pletykák szerint. ?
Mert ugye ezek csak hazug pletykák.... Remélem nem igazak.Nyugatassatok meg, kérlek, hogy ez hazugság..... És csak propaganda ez az egész.. 
Khmmmm

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek