Zelenszkij nem Oroszország ellen harcol. Zelenszkij az ukrán nép ellen
harcol. És a küldetése, amelyet valaki előírt neki, az ukrán nemzet
elpusztítása, mégpedig a nacionalizmus és egy bizonyos nemzeti identitás
zászlaja alatti elpusztítása, valamint fizikai megsemmisítése
Név szerint beazonositott. Már csak el kell fogadni azt, hogy ezek pontos (ezerre kerekített) számok és azt, hogy a név szerint nem azonosítottakat hozzáadva sem fordulnak meg a veszteségek.
Kérlek. #73295-ben írtam (idéztem a Btk-ból), hogy " fegyveres összeütközésben részt vevő idegen fegyveres szervezetbe önként belép". Szerintem az orosz-ukrán háború nemzetközi fegyveres összeütközés és az ukrán hadsereg nem szövetséges (nem nato) fegyveres erő. Robben meg azt írta #73287-ben, hogy Shortelek gyáva volt fegyvert fogni ukrán barátaival. A gyávaság nem feltétlenül büntetendő, de a fegyver fogása ebben az esetben büntedendő, feltéve, hogy Shortelek magyar állampolgár és nem ukrán. Ha egyszerre ukrán és magyar állampolgár, akkor ugyanúgy harcolhat eleshet és életben maradhat, mint a többi kárpátaljai magyar hadköteles. A vita értelmetlenségében kezdek egyetérteni veled, de én egészen másban látom az értelmetlenségét.
:) A vita értelmetlenségét mutattad most meg, mert vitaképtelen vagy. Egy teljesen triviális, félreérthetetlen írásodat próbalod magyarázni és védeni magad a végtelenségig. Egy egyszerű, gyermekek számára is egyszerűen eldönthető kérdésben sem ismered el, hogy nincsen igazad. Írod, hogy: " Azt írtam, hogy az ukránok oldalán fegyvert fogni bűncselekmény. Ha Shortelek fogna fegyvert. " Beírod, hogy melyik hozzászólásodban írtál ilyet? Én ilyet nem olvastam, pusztán annyit, hogy "bűncselekmény" amit Robben írt. Nem, az nem bűncselekmény, amit Robben írt. Még a közelében sem járt.
Elismerem, hogy tévedtem. #73287-ben Robben azt írta, hogy Shortelek gyáva volt kimenni az ukrán barátaihoz fegyvert fogni. Te ezt úgy dekódoltad #73297-ben, hogy Robbennek esze ágában sincs Ukrajnába menni és harcolni. Ez valószínűleg igaz és ha igaz, nem büntetendő. Az lenne büntetendő, ha Shortelek ott harcolna és Robben éppen erről írt. Tévedtem, amikor azt hittem, hogy érted, mihez szólsz hozzá.
egyébként magát a zsoldosok szerepét az ENSZ is világosan szabályozza. Eszerint az ukránok is megszegik, az oroszok is megszegik, de még az USA is megszegi ezt a nemzetközi egyezményt. Ugyanis az országoknak nem is toborozhatnak, fizethetnek zsoldosokat. Ennyit a nemzetközi jogról, ha valaki erre hivatkozna.
OROSZ-UKRÁN háború