Ennél jobban oszlanak a vélemények. Szerintem dicsérettel is és szidással is kellene nevelni. Sok dicséret, kevés szidás. Kb. 10:1 arányban és csak a fontos cselekedetek után.
Placi82-vel megállapodtunk, hogy nem szólunk egymáshoz nem sokkal azután, hogy Le Pen győzelmét és Macron bukását jósolta meg tűpontosan. Ehhez tartom magam, bár az ötöslottó kérdésében történetesen neki van igaza.
Ez szakmai ártalom, elvégre üzletkötőként senkinek nem vághattam a fejéhez, hogy baromságokat beszél. Most is megoszlik a vélemény, veréssel vagy dicsérettel lehet nevelni. Állítólag a dicséret sokkal jobb motiváló eszköz.
Írjátok már le🤣. Meg googlit i se tudtok hogy jön ki. Naaa. Vagy nincs fenn a googli. Mi a pontos levezetése a kb a valószínűségnek. Ez is csak ócska duma. Írjátok le... Na dolgozzatok. Már goglin se megy, vagy ez nincs fenn?? Pontos levezetést kérek. Okosok🤣
Egy feladatot könnyebb úgy megoldani, ha előbb megértjük. Utána pedig érdemes ellenőrizni az eredményt. Esélyről (valószínűségről) van szó. Ez 0 és 1 közé szokott esni. A képleted viszont 1-nél nagyobb számot ad.
Mert a mínuszok itt anno ezen a forumon csalasok voltak. És mivel tanultam fuggvenyeloszlast is, így kizártnak tartottam hogy heteken keresztül mindenki aki ellentmondott az Ukrán parti nyugati mainstreamnek 19-21 mínuszt kapjon. Érted. ??Ja nem... Es később, az idén volt itt olyan hogy 360 mínuszt és plusz kaptak itt sokan heteken át, nézz utána. Előre megjosoltam, hogy feltoetek a rendszert, es csalás volt, ugye nem vagy annyira naiv hogy 360 szavazat életszerű volt? 🤣 Vagy igen, ezek szerint...... Én már az állandó 19 minuszolas és plusszolasnal kiszurtam evvekel ezelőtt . Igen ezt is jól megjosoltam. Akárhogy irigykedsz. Te egy irigykedő figura vagy, egy vigriszt is 200 szor jobban becsülöm mnt téged. Te ne akarj engem kioktatni. Hazugság hogy faktoralast tanulhattal általánosban, merrt az maximum gimnázium 3ik vagy 4 ik és matekfakultacios emeletszintu matek. Én tanultam életem folyamán valoszinusegszamitast, vektor algebrat, diszkrét matekot, Analízis 1, és Analízis 2, Mátrix szamitast, Pivotalast, differncialszamitast, integrálást, derivalast, sstb.... Ez csak a a Matek pajtás.😀🤣 Neked milyen diplomaid vannak, hogy engem. Kioktatsz? .? Nekem 3 db. 2 Msc és 1 Bsc. Hagyjál már a kioktatatssal. Ja és OKTV történelem top 3, csak hobbiból. Továbbá 180 ember munkáját szerveztem, 29 éves koromtól egy gyárban mint uzemegyseg igazgató. Te max az irodan az egyik uzletkötöm lehettél volna, de ilyen tipusuakkal nem dolgoztam volna... Na ezt azért kaptad, mert untam a sokadik kioktatasod, és irigykedesed. Kutya se szólt hozzád, mit oktatsz ki.? Úgy érzed vagy azon a szinten az irigysegeden kívül hogy ezt megtehesd velem szemben? . Leszel szíves nem szólni hozzám. Köszi.
A lakosság gyakorlatilag "elköltözött ideiglenesen". A gazdaságuk munkaerő nélkül maradt. Az ország romokban, de nincs fiatal aki ott képzeli el a jövőjét. Hitelük mint kutyán a bolha. Ásványkincseiket vagy Amerikaika vagy az oroszok bányásszák ki. A Krím kuka...vélhetően a megszállt területek is.... Másuk sem maradt csak a gerincük. De megérte......mármint valakinek biztosan, hisz ukrajnának kvázi vége.
az egész ukit 3nap alatt megszállni akaró orkoknak - 3év és hatalmas már-már kivérzéses áldozatok árán ~25%-át sikerült elenőrzés alá vonnia... (ezzel szemben o2izé ~3óra alatt irta volna alá a 'kapitulációt'(?), ahogy eszmei elődjei is tették annó Versailles.be...?) az ukinak legalább megmaradt a gerincük, az önbecsülésük...ez már maga egy győzelem...?☺ szvsz
Ez úgy mükődik, hogy ha nincs megállapodás, akkor az usa leállít minden támogatást, annak meg le sem írom, hogy mi lesz a következménye. Nem most kellene gondolkodni, hanem akkor, amikor szóba jöttek az isztambuli megállapodások és jött a Johnson-féle legalja "let's just fight". Persze, ja, csak ezt a gyarmatosító flegmaságot meg most az ukránok xívták be. Ja, meg kellett volna talán egy felelős ukrán vezetés is. Ebből már nincs jó kimenet, persze tudjuk, az oroszok veszítettek.
OROSZ-UKRÁN háború