sztem inkabb ti vergodtok itt napi szinten 0/24-ben.Ezen a heten volt legalabb 200 kommented csak ide.Kivancsi lennek te mit is dolgozol hogy ennyi idod van erre a forumra xD HLaci se tudta megmondani valoszinu te se fogod tudni megmondani.
Az a baj a leopardokkal már messziről kilövik az orosz célpontokat! Ez ugyanúgy kacsavadászat mint az Öbölháborúban csak kicsiben. Az ósdi szovjet harckocsik nem képesek eltalálni a Leopardot ilyen távolságból. https://youtu.be/AwA5F3pSeUI Szóval az ukránok kihasználják ezt és nem küldik a darálóba a Leokat. Úgyhogy nem kell itt reménykedni mikor a sokadig orosz harckocsi személyzet robban fel úgy , hogy még visszalőni sincs esélyük hamar fel fogják adni.
index cikk is volt hírszerzőként említi, nézzél csak utána, az ilyen bűnözőknek nem hinném, hogy bármilyen releváns információja lenne, valószínűleg pénzért nyilatkozgat "nagyokat", hogy ki tudja fizetni az ügyvédjét :-)))
Ühüm, értem, tehát jobban képben érzed magad, mint egy amerikai hírszerző. Drága Kriszem, ez azért mégis csak túlzás, ha nem haragszol, én neki hiszek.
OROSZ-UKRÁN háború