Igen tudom, ezt mondták, de téged hogy nyomtak el a szovjetek? Miért örültél, hogy elmentek? Mi volt az ami előtte rossz volt és utána jó let? Jó lett?
Most ez komoly? Véded most véded a védhetetlent! Te a 444 írását állítod szembe a hivatalos adatokkal, ami a United Nations Treaty Collenctions-ban (ENSZ Szerződések Gyűjteményében) megjelent? Olvastad? Vagy inkább nem érted, valld be! Ott hivatalosan megjelent, hogy melyik ország mikor írta alá, mikor csatlakozott és mikor ratifikálta a kazettás bombák betiltására vonatkozó Dublini Egyezményt. Neked a 444 a hivatalos forrás? Az eredeti autentikus forrás pedig hazugság? Elképesztő! Megáll az eszem! No, azért tartatok ott, ahol tartatok!
Szovjet katonák voltak itt és igen, megéltem a kommunista diktatúrát és örültem, amikor egy lelkes, liberális gondolkozású, fiatal politikus “hazazavarta” őket. Amikor több évtized elnyomás után felszabadultunk, szuper érzés volt!! Amennyire jó volt az akkor, annyira szar most érezni, hogy a kormányfő hazaáruló lett és szembeköpi saját fiatalkori énjét, a lelkes kommunisták pedig megint itt éljenzik az oroszokat!
Most jó az Neked, hogy folyamatosan tudományos cikkekkel bizonyítok a tudatlanságodat? . "As of April 2023, a total of 123 states are committed to the goal of the
convention, with 111 states that have ratified it, and 12 states that
have signed the convention but not yet ratified it." . https://treaties.un.org/Pages/ViewDetails.aspx?src=IND&mtdsg_no=XXVI-6&chapter=26&clang=_en
Ha ilyen, mikor nem akarod nekik megmondani, jobb bele sem gondolni, milyen lehet, mikor meg akarod. 😃
Ja, mi verjük, hisz nyilván az ukránok attól függően hoznak háborús döntéseket, hogy én mit irkálok magyarul a portfolion. Az fel sem vetődhet, hogy esetleg nem érzik magukat olyan jól a ruszki lábszagban, mint te.
Amúgy nagyon egyszerű a történet: épp, mivel engem szerencsére nem érint a háború, az a minimum, hogy mindenben támogatom azokat, akiket igen - és vannak annyira hősiesek, hogy életük kockáztatásával is megállítják a ruszki hordákat, hogy adott esetben később nekem, vagy másnak már ne kelljen. Ellentétben veled, aki az utcán megerőszakolt nőnek annyit súgna oda, hogy hagyja magát, hamarabb szabadul, meg különben is, szexeltél már te is, és neked se volt olyan rossz. Nem tudom, ki maradna ott, egyelőre abból indulok ki, hogy az ukránok döntő többsége megnyerhetőnek tartja a háborút, és támogatja, hogy ne adják meg magukat - ha ők így döntenek, én meg támogatom őket.
Hogy ki állt be rabszolgának, arról meg vitatkozhatnánk, de mivel láthatóan fingod nincs a témáról, (pláne összehasonlítási alapod) feleslegesnek érzem. (Bár milliószor inkább éreztem magam rabszolgának, mikor multinál güriztem asztal mellett irodán, Mo-n, de ez tényleg mellékszál - és akkor arra tényleg nem térek ki, hogy "rabszolgaként" milyen paraméterekkel, és mennyiért dolgozok itt, meg anno otthon.) A gyávaságról mindenképp a te tanácsaidra hagyatkozok majd a jövőben, aki szerint a bátorság csúcsa ülni egy szar rendszerben, a posványban, és hagyni minden elmebeteg diktátornak mindent, mert akkor talán nagy kegyesen odavet majd egy kis hatósági áras csirkefarhátat, és bemagyarázhatom magamnak, hogy minden mennyire f@sz@. Én sajnos gyáva vagyok, így valóban, ebből a tuti receptből nem kértem.
Úgy állítod be, hogy az usa megszeg egy nemzetközi szerződést! "Szóval a világ legliberálisabb állama mindezeket figyelmen kívül hagyva
gyártja és átadja a kazettás bombákat, figyelmen kívül hagyva a fenti,
nemzetközi egyezményeket." Hazugság, vagy propaganda amit írsz, mégpedig azért, mert nem teszel említést arról: - az USA nem írta alá az egyezményt, de úgy állítod be, miért kéred rajta számon? - Oroszország nem írta alá az egyezményt, gyártja, sőt használja is Ukrajnában és Szíriában is, de őket nem ítéled el - csak 38 ország írta alá és ratifikálta - egy nemzetközi jogban jártas embernek illene tudni, hogy mi az a RATIFIKÁCIÓ, búcsúban lőtt diplomának tűnik, érthető a sok linkelgetés! Virgisznek igaza volt! "Vágyvezérelt" a gondolkodásod!
Én épp fordítva látom. Engem nem érdekel mit csinálnak az oroszok, az ukránok, vagy az usa, amíg nem engem basztatnak. Nem akarom nekik megmondani mit tegyenek. Én tudom, hogy mit tennék hasonló helyzetben. Te és még pár cimborád veritek a csalánt az ukránok faszával a gémerszéketekből két CoD pálya között. Szerinted, ha holnap megnyitnák a határokat a 18-60 éves ukrán férfiak előtt, akkor ki maradna ott megvédeni a szabadságot? Pont te okoskodsz, aki gyáván elmenekült innen (pedig háború sincs) és beállt inkább bezosrabszolgának?
"Ne kamuzzatok és ne próbáljatok hamis információkkal megvezetni másokat!"
He? 🤔 Nyaralok, konkrétan másfél napja a portfoliot alig nyitottam meg. 😃
Törölt felhasználó2023. 07. 08. 11:36
Lacikának és Sehmed tanárúrnak nem tetszett a letolt gatyával menekülő orosz katona látványa, számomra ebben semmi megalázó nem volt, de a videó és az urak miatt kaptam 3 nap pihit. *** Úgy látom semmi sem változott, Sehmet proffessssszorúr görcsösen kapar, megállás nélkül ctrl+c/ctrl+v és minden nap lábon lövi valamivel saját magát, öröm olvasni, minek vitapartner, ha saját magával sem tud kiegyezni! :D *** Lacika valami komolyat csinált, 20 nap gondolkodási idő :D
Az nem személyeskedés, ha a kamubeírásoknak az okát próbálom megtalálni. Örülnék, ha a Human Rights Watch belinkelt cikkét cáfolnátok, ugyanis az a cikk is ugyanazt tartalmazza, mint amit én írtam, csak egy kicsit bővebben, történelmi visszatekintésben, és amit virgisz elvtársad hazugságnak nevezett.
"Ti összevissza kamuztok, és tudatlanságotokban, valamint politikai agitációitokban a csillagokat is letagadnátok az égről, mert csak ehhez értetek. A bizonyított tények nem tudnak megzavarni benneteket. :)"
Igen, még az a szerencse, hogy pont rád az ilyesmi cseppet sem jellemző. 😃😃😃😃
OROSZ-UKRÁN háború