Gyönyörű mondatokra lehet rálelni a cikkben: Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. az oroszok pedig télen egy nagyobb, végeredményében sikertelen offenzívát már megkíséreltek Harkiv felé Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Ezek szerint mégis csak volt télen egy nagy orosz offenzíva, de hiába kerestem a térképen nem látszik semmi, ehhez képest az ukránok eddigi előrehaladása gigantikus méretű, pedig csak tapogatóznak :D
Életem egyetlen bogárjáka! Meghaladja a képességedet, hogy nyiss egyet?
Törölt felhasználó2023. 07. 04. 13:07
Továbbra is várjuk az Izraeli agresszió elleni topikokat. Egyelőre nincs egy sem🤷 Pedig az itteni trollfarm állítólag egyetemes emberi értékekért szólal fel 🤡🤡🤡
Igen, 80-90% reális, egy kicsit lehet hagyni az ukránoknak is ** Nem reális, hogy bejelent egy illegális cselekedetet előre, sokkal reálisabb, hogy másra gondolt, lásd engedélyek megtagadása, szankciók. Persze nem lehet kizárni, de az orosz (esetleg ukrán) akció esélyesebb, bár ez utóbbinál inkább orosz fedősztoriként értékelem. Érdekes, hogy először az oroszok a britteket vádolták, az mindig fura, ha a vádak menet közben változnak. A gátrobbantásnál is fokozatossan változott a narratíva. A kihallgatások során a rendőrök is tudják, hogy aki folyamatosan igazítja az új tényekhez a vallomását, az hazudik általában, nem az, aki mindig ugyanazt adja elő.
Szerintem szólj Putyinnak a békéről... Kérd meg mint agresszort huzzon haza,majd Fizessen kártérítést! A békepártiak miatt folyik a sok vér akik békét hazudnak míg a másik nyakát vágják...
Oh, ők elájulnak egy Lancet csapástól, nem nézik az adatokat, az rosszul mutat! AZ ukránok több eszközt semmisítenek meg, mint amennyit az oroszok pótolni tudnak, az oroszok kevesebb eszközt semmisítenek meg, mint amennyit az ukránok kapnak.
Nova Kakhovka gátat, akkor szerinted is az oroszok robbantották fel, ha arra utalsz, mert az oroszok több gátat is felrobbantottak, a Herszon megnevezés nem teljesen pontos, mert azzal csak a közigazgatási egységre utalsz. ** Ne akarj olyat belemagyarázni, amit nem mondott az öreg, az engedélyek kiadása is megakasztás. Itt van egy másik konkrétum: https://index.hu/kulfold/2023/05/03/haboru-oroszorszag-eszaki-aramlat-robbanas-gazvezetek-hajo/ Ezt is figyelembe véve, még igen erős az orosz versenyző esélye a robbantásra.
OROSZ-UKRÁN háború