A holokauszt emlékművet is meggyalázták a hordák. Ilyenkor mi a hivatalos liberális megfejtés? El kellene ítélni, de hát nem lehet, mert az árt az érzékeny lelküknek.
Üdv a krimből??? Hogy állnak az ukrán harcok hallom reggel megint legiriado volt ezek szerint van meg municio!! Igen fogy a nyugati harceszköz. vinni kene még a nyugatnak mert fogyogat
A francia helyzet egyedi, és ha már hibáztatni kell valamit akkor a Francia gyarmatosítás környékén keresgéljetek, ne a jelenlegi bevándorláspolitikát okoljátok, mert annak nem sok köze van hozzá. Egyébként is az ő problémájuk, belügy. Egyszer látnám hogy az orosz hasonló esetekre lennétek ilyen érzékenyek, de akkor mindig elkenitek, hogy lényegtelen, belügy.
Szerencsétlen állatok! Valyon a kiszabadítók enni is visznek majd nekik rendszeresen?! . Marseiben, már 25-30évvel ezelőtt voltak negyedek, ahová ha fehér ember betévedt, élve nem jött ki. Ezt, egy akkor ott szolgáló magyar idegen légiós mondta. . Ezek az emberek, sosem fognak beilleszkedni. Más az alap identitásuk, amit viszont ápolnak. (Jellemzően muszlim)
Nem nevet váltottam csak kb 5 ször írtam át. Sokkal messzebbről indultam vna neki, de inkább nem akartam belemenni olyanba amire ugyis terelés jön. Így visszaolvasva szépen sikerült ezt összekavarnom, legközelebb inkább nem törölgetek, hanem újraírom. Látszik milyen gyakorlott fórumos vagyok.🙂 Azzal viszont egyetértek, hogy ha az egy offtopic bejegyzése zavarja akkor a többié miért nem?!
úgy érzem nem értetted a felvetésem lényegét, mert leragadtál az ukrán propagandán történő megsértődésen :D nem baj! megértem, h nehéz az élet folyamatosan tolni Zselének tetsző módon az ukrán igét bérmunkában :) Szval, nekem nem fáj egyik sem, csak már olyan nagyon megy az erőlködés, hogy a hányinger kerülget az állandó felháborodástól, hogy miért nem mindenki "az egy igaz mantrát" büfögi vissza ... szval gondoltam megkérdezem, hogy miért nem fáj mások sokkal inkább offtopic őrjöngése? :)
Mondjuk én megnéztem az elérhető videókat, igen durva. Ahogy kifut az EU a pénzből nem csak autók fognak lángolni. Mellesleg nem a migráció káros, hanem az ellenőrizetlen migráció. Szerinted gőzöd nincs mi zajlik egyes nyugati városokban, itt most inkább a vadkelet röhöghetne a káoszon. https://www.youtube.com/watch?v=vv-qbEotrY4 https://www.youtube.com/watch?v=5CyKechDSK8
Olyan témák becsatolása más, tőlük teljesen különböző problémákhoz, csak azért, mert társadalmakat akarunk az eredeti téma mellé állítani, igazából felkelteni az érdeklődésüket, na nálam ez a színtiszta propaganda, de lehetséges, hogy sokkal rondább dolog. Egyrészt az EU tolja a pénzt az ukránoknak, átadja meglévő fegyverzetét, és teljesíti a NATO kötelezettségét, miszerint 2%-ra tolja fel a modern fegyverzet vásárlására költött éves keretet. Ez folyik.
Másrészt van egy több évtizedes problémája, mely az utóbbi 8 évben kezd láthatóvá válni és nem anyagi jellegú. Ez utóbbi egy sokkal nagyobb problémája, minthogy mennyi pénzt nyomtat és tol bele a fegyverkezésbe.
Propaganda: ”Egyoldalú elképzelés széleskörű terjesztése tervszerű módon; tan elhitetése azzal a céllal, hogy egy csoport előremozdítsa a saját ügyét, vagy károsítsa az ellenfélét, illetve maga az elképzelés, tan, amelyet így terjesztenek.” Inkább csak egy görbe tükör volt az, a logikát követve, egy másik perspektívából való szemléltetés. A csatolt tanulmány ajánlom neked is elolvasni.
"Ezek szerint elismered, hogy az oroszok miatt nem tudnak az Európai államok a társadalmi egyetlőtlenségekre költeni! :D :D :D Jó az irány! Fejlődő képes vagy!"
Az EU nem tud egyetértésre jutni az egységes bevándorláspolitikáról. Többedik generációk nem tudnak beilleszkedni az adott társadalmakba és szociális támogatásból tengetik az életüket ( a bűnözést most hagyjuk). Viszont a probléma egyre szembeötlőbb még a svédeknél is, amire megoldást kellene találniuk, de nem tudnak. Nem pénzügyi egyenlőtlenségről van szó. Tudják nagyon jól, senki sem hülye. Amit te toltál ebben a hozzászólásodban, na az a propaganda.
Lehetett volna, de jelenleg a legfontosabb dolog, megállítani az örült Putlert! A világ tanult Hitlerből, nem akar még egy olyan úton elindulni, ezért kénytelen más helyről forrásokat allokálni arra a célra, hogy megállítsa az oroszokat! Ez egy befektetés, ami a jövőben többszörösen meg fog térülni, mert nő Európa biztonsága, nem kell esetleg egy háborúra, az orosz nyomulás megtörésére költeni. Mennyivel jobb lett volna, ha az oroszok a háborúba ölt pénzeket az orosz társadalom egyenlőtlenségére, az orosz gazdaság fejlesztésére, a jólét növelésére fordították volna, de nem. *** Ezek szerint elismered, hogy az oroszok miatt nem tudnak az Európai államok a társadalmi egyetlőtlenségekre költeni! :D :D :D Jó az irány! Fejlődő képes vagy!
OROSZ-UKRÁN háború