Szerintem ez nem úgy működik, hogy csak egyszerűen változtatnak rajta. Nem tudok százalékokat írni, de az ukrán férfiak többsége gondolkodás nélkül megöl egy másikat, mert az emberi élet nem azt az értéket képviseli, mint a nyugati ember számára. Egy parkolóhelyért képesek laposra verni egymást. Nézz meg néhány ukrán parlamenti boxmérkőzést. Szerinted hiányzik ez valakinek az euban? Az orosz meg dettó.
kicsit hasonlit a helyzet az Erdogan elleni puccsra. Szerintem 1 heten belul Prigozsint elkapjak. Nem mondom hogy ez jo vagy rossz. Volt egy film, "Apokalipszis most" cimmel, ahol Marlon Brando jatszott egy a vietnami haboru soran megorult amerikai ezredest (?). A hadvezetes Charlie Sheent kuldi Brando megolesere. Prigozsinrol a film jutott az eszembe.
Mi az hogy ukrajna se? Ukranokon mulik csak hogy valtoztatnak-e hogy csatlakozhassanak.Nincs ilyen hogy nem es az ukranok elkezdtek volna de kiralyotok tobbszor is vetozgatott.Elobb utobb euban lesznek ok is.
Törökország vagy Japán is más kultúra, civilizáció mégis valamennyire a nyugat része (Törökország NATO tag, Japán egyértelműen a nyugathoz tartozik). Oroszroszág is többb tekintetben modernizálódott a SZU idején, nyilván nem kell, hogy NATO vagy EU legyen, de kiépíthetne teljesen együttműködő kapcsolatot a nyugattal.
És egy több, mint háromezer kilóméteres határszakasszal, amit szinte lehetetlen védeni. Míg ukrajnával, fehéroroszokkal ez 500 kilóméterre redukálódik.
Oroszországot eddig se akarta senki megtámadni, sőt a nyugat inkább szerette volna bevonni a nyugati szövetségekbe. Például a NATO partnerségbe, ha jól emlékszem.
Mit jelent az, hogy Moszkva elbukott? Ez nekem tök homály kijelentés. Akkor nem Oroszország lesz a legnagyobb területű ország a világon, 140 millió lakossal és nagy nyersanyagkinccsel?
OROSZ-UKRÁN háború