Szerintem egy dologban minden orosz vezető egyetért. Ha ukajnát a nyugat kontrolálja, akkor moszkvának annyi, elbukott. Lehetnek hatalmi cicaharcok, de az ezen nem változtat.
Ha igaz az, hogy az FSZB akarja megbuktatni Putyint Progozsint maga elé tolva, akkor ez azért lehet, mert szerinte nem kellene tovább folytatni a háborút, gyorsan békét kötni akár úgy, hogy nagyobb területet visszaadni Ukrajnának. Persze ez csak spekuláció.
Szerintem nem, mert minden erőt lekötne az, hogy az anyaországban rendet tartson fenn. Kb. 80 különböző körzet, köztársaság, terület alkotja, ami a zűrzavarban próbálja a saját pecsenyéjét sütögetni, függetlenedni.
Az megse fordul a kis agyatokba hogy ez nem 2.vh ahol buntetlenul kuldhetik a halalba a katonakat?Nyilvan ha prigozsint el akartak tenni labalol akkor nemfogja valasz nelkul hagyni.
Egyetértek, de erre nem kerül sor, mivel az orosz katonák nem állnak át, ugyanis remélhetőleg tanultak abból, hogy az elnök elleni puccskísérletek az elmúlt harminc évben kétszer is megbuktak: Gorbacsonál és Jenlcinnél is.
Putyin még azon aggodott , hogy a " nyugat " felakarja szabdalni a " OROSZ FÖDERÁCIÓS MINDENSÉget IS ", erre az egybitesek megoldják házon belül. Óriási : D
Az ukrán fake news-ra alapított következtetésében, amikor arról ír, hogy Rosztovban az FSZB nem tanúsított ellenállást a Wagnerrel szemben, és ebből az alábbi következtetést vonja le: . " Ez az azt jelenti, hogy az FSZB
és az orosz hadügyminisztérium szintjén alakult ki konfliktus, nem pedig
Prigozsin és Sojgu személyes konfrontációjáról van szó. Ezt a véleményt
Olekszandr Kovalenko ukrán katonai megfigyelő fejtette ki ....." . No látod, én nem azt írom, hogy Zelenszkij-bérenc vagy, nem személyeskedem, nem bélyegezlek, hanem érdemben fejtem ki a véleményemet. Erről kellene példát vennetek. Szóval, ha az orosz "hadügyminisztérium", aminek ugye már a neve sem az, és az FSZB között olyan antagonisztikus konfliktus lenne, akkor például nem került volna sor a Wagner központjának körbezárására.
OROSZ-UKRÁN háború