két hadoszlopról írnak, 50 és 80 km hosszú, feltételezem azért van benne egy ici- pici túlzás, de a helikopterek sem maguktól estek le, miközben blokkoltak néhány katonai repteret is
Fél napja menetelnek nulla ellenállással. Gondolom közben pár nehézvasat is magukévá tettek és gyűjtik az erőt.
Törölt felhasználó2023. 06. 24. 09:53
There are reports from locals that Russian security forces may be preparing to blow up bridges across the Oka River in the Moscow region as Wagner advances on the Russian capital. minden a legnagyobb rendben oroszországban :D https://twitter.com/MalyKsiegowy/status/1672439540672344064/photo/1
En is ezt mondom biztos vagyok benne hogy jol kigondolta.
Törölt felhasználó2023. 06. 24. 09:46
Putin made the wrong choice. So much the worse for him. Soon we will have a new president," - Wagner's TG channel lehet nincs visszaút és eldőlt, Prigozsin vagy Putyin
a kb. másfél éve Ukrajna ellen indított háború a terv szerint halad: "Próbálják megfékezni a lázadás terjedését OroszországbanAz Igazságos Oroszország - Az Igazságért párt vezetője, Szergej Mironov felszólította az Oroszországban fegyverrel rendelkező embereket, hogy ne használják azokat egymás ellen."
Most gondold már el átáll az oldalára a hadsereg és itt megáll hogy nekem nem kell több? Ugyanmár. Puty kilövést adott rá, estére már sztem elbukik Puty. Nulla ellenállás van.
Ezt egy-két nap alatt leverik, mint ahogy írtam a Jelcin elleni puccsról, de még a Gorbacsov ellenit is pár nap alatt leverték. A sittes séf nem kell senkinek, Putyin oligarchái ugyan pipák azért, mert egy részük külföldi vagyonát befagyasztották és a lehetőségeik is szűkültek, mégsem fognak abba önként belemenni, hogy jöjjön egy másik elnök és új oligarchabázis építsen ki a tőlük elvett vagyonból. Vihar egy kanál vízben.
ha ez így van, akkor lehet dől az eddigi orosz rendszer az orosz tábornokok, oligarchák most feszülten figyelhetnek, ha jól döntenek életben maradnak, esetleg kegyeltek lesznek, ha rosszul, akkor meg meghalnak az erős mellé akarnak majd állni Viktorka reggele sem felhőtlen most :D
Nyilván vannak, akik elégedetlenek Putyinnal, aki ráadásul már ki tudja, mennyire van a koporsótól (mondjuk már egy éve folyamatosan temetjük, de úgy látszik jó nyugati gyógyszereket kap). Senki nem akar még 10 évet várni arra, hogy mi lesz vele Putyin után, ha jó pozícióba akarnak kerülni, akkor kockáztatniuk kell és meg kell ragadniuk a kínálkozó alkalmat. Persze egy puccs akár úgyis le tud zajlani, hogy leverik Prigozsint, aztán (a saját biztonsága érdekében) védőőrizetbe veszik Putyint és átveszik az irányítást. Kb. ahogy a magyar kormány megvédte a családokat.
OROSZ-UKRÁN háború