Az a kérdés, amire válaszoltam nem volt sem értelmetlen, sem provokatív, csak egyszerűen nem érti a korábbi válaszokat, ezért adtam még egy kis adalékot és esélyt arra, hogy megértse.
nem veszed eszre hoyg ne ma kerdesre valaszolt a kerdes az volt hogy 2010-ben miert kellett felbeszakitani a nato yolamatokat ukrajnanak vagy eygaltalan miert voltak foylamatok ha uygse csatlakozhattak volna? xD "Mint mondta, Ukrajna és Grúzia egyszer majd NATO-tagállamok lesznek" most irtad le akkor valaoszinu megis votl oka annak hogy orban vetozott? xD
Már leírtam, hogy a 2008-as bukaresti NATO csúcson elutasították Ukrajna és Grúzia/Georgia felvételét egy NATO-ba, ezt 2008-is nem vizsgálták felül, csak egy nyilatkozatot adtak ki arról, hogy majd valamikor lesz valami az ő NATO-tagságukkal is. . "A bukaresti NATO-csúcstalálkozón bejelentették: a katonai szervezetbe
nem veszik fel a két szovjet utódállamot, Grúziát és Ukrajnát, de a
döntést decemberben felülvizsgálják, jelentette a BBC. A napokban kisebb vihart kavart a német külügyminiszter nyilatkozata.
Frank-Walter Steinmeier szerint Grúzia és Ukrajna esetleges meghívása
rendkívüli módon megterhelné a NATO, illetve a Nyugat, valamint
Oroszország viszonyát, s ezt – különösen Koszovó után – mindenképp el
kell kerülni." . https://index.hu/kulfold/nat080403/ . "A (2008-as) találkozóra Ukrajna akkori államfője, Viktor Juscsenko bizakodva
érkezett: a NATO feje, az Egyesült Államok teljes mellszélességgel
kiállt a csatlakozási puhatolódzás mellett – mint utólag kiderült,
George W. Bush elnököt mindenki (beleértve a titkosszolgálatokat is)
megpróbálta lebeszélni erről, de az elnök hitte, hogy képes
keresztülvinni akaratát a szövetségen. Óriásit tévedett. A csatlakozási
akcióterv meghiúsítása elsősorban Németországhoz és Franciaországhoz
köthető, akik határozottan elutasították Ukrajna közeledését a NATO-hoz.
Bár akkor már már Nicolas Sarkozy volt a francia elnök, ő határozottan
magáénak érezte elődje, Jacques Chirac szavait: „Oroszországot nem szabad megalázni”.
Ugye, ismerős mondat? Utoljára szintén egy francia elnöktől, Emmanuel
Macrontól hallhattuk, aki arra mutatott rá, hogy a háború végén ismét a
diplomáciáé lesz a főszerep, abban azonban egy megalázott Oroszország
nagyon nehezen lesz partner. (Macronra gyorsan rá is reccsentek európai
kollégái, így azóta nem hozakodott elő hasonló eretnek gondolatokkal).
Angela Merkel már akkor nyilatkozott, mielőtt elkezdődött volna a csúcs.
Mint mondta, Ukrajna és Grúzia egyszer majd NATO-tagállamok lesznek, de
most türelmesnek kell lenniük. Lefordítva: egyelőre az előszobába sem
engedik be őket. . https://makronom.mandiner.hu/cikk/20220909_nato_ukrajna_bovites_makronom
Én nem töltöm napi 8-12 órás műszakban a fórumon az időmet, sőt nem értelmetlen is minden cicaharcotokba belemenni. Pörgessétek csak gazdáitoknak a számláját a fórumon, hogy a mindennapi krumplitok meglegyen 🤣
Klasszikust udézni csak pontosan, szépen, ahogy a fűszál megy a réten, úgy érdemes. Örkény mondta 1956-ban. http://nol.hu/archivum/archiv-437241-245869 "A rádió hosszú évekig a hazugság szerszáma volt. Parancsokat hajtott végre. Hazudott éjjel, hazudott nappal, hazudott minden hullámhosszon."
Mindenkit szid, akik ukrán szempontból nem megfelelő álláspontot képviselnek. Mivel szerintem az ukràn és a magyar érdekek nem egyeznek teljes egészében, így engem is, pedig én nem érzem magam hazaárulónak. Ha Ti vkit senkiházinak, hazaárulónak cimkéztek, biztosan megvan a mögöttes érvrendszeretek, de az nem lehet az, hogy "jajj szegény ukránok".
sztem te akarsz enge mprovokalni hoyg emgint kitudjal tenni 20 napra xD multkor ovlasta ma forumot valaki teljesen indokolatlanul kapott 5 nap fuget azert mert kerdezett toled valamit xD elegge erdekes protfolios moderator vagy te.
te se erted miert kellett 2010-ben a nato foylamatokat ukrajnanak megszakitania ha a velemeyned szerint ukrajna nem lehetett nato tagallam xD Tudom egy diplomasnak ez nehez kerdes xD
Szerintem félreérted. Nagy tisztelettel, de ellent kell, hogy mondjak. Ő csak a hazaáruló magukat magyarnak hívó senkiháziakat szidja. Engedelmeddel, de ők megérdemlik.
OROSZ-UKRÁN háború