Brutális az orosz erőfölény, mondja jelen időben. Ha így lenne, miért nem foglalták el háromszor Ukrajnát, miért szenvednek egy 70 ezres város elfoglalásával nyolc hónapig. Ez a süket dumcsika! Aztán hirtelen vált a jelen időből jövő időre, arra, hogy majd a jövőben ők több harckocsit fognak gyártani, mint amennyit az ukránok kapnak. Hát ez vicces! Na mégegyszer: ez a süket dumcsika, amit ő prezentál.
az 1-2hét alatt kiképszett 'emberanyaggal' (ami nem számít náluk) beküldik ezeket a darálóba, ha sikerül néhány lövést is leadniuk, ill. a gyalogság ellen vmi eredmény felmutatni az is valami, de a fő taktikai céljuk vszeg, hogy ezekre az cucokra, -aminek már ~0 a harcászati értéke - legyenek kénytelenek az ukik ellőni a drága javelineket és egyéb rakétáíkat, abban bízva, hogy előbb fogynak el azok a rakéták, mint ezek a 'harckocsik'... szvsz
Ezt a maszlagot a hondurasi elit produkálta. Ahogy irtam. Ezt lehet az ország felvirágoztatására is forditani. A hondurasi elitet a hondurasi nép termelte ki magából. Maja múlt ide vagy oda, erre futotta. Megszivták.
Nem ismerem a hondurasi helyzetet. csak általánosságokban irom. Amely ország gazdag nyersanyagokban és abban a helyzetben van, hogy a korrupció szintje alacsony, azaz az országot vezető elit a nyersanyag kincset nem értéken alul saját hasznára érusitja ki, az csak jól járhat. Honduras tengerparti ország, megközelthető, jó szállitási utvonalakkal. Ha tisztességesen meghirdetik a bányászati jogokat és piaci bányajáradékokat kötnek ki, akkor megél belőle az egész ország. A kőolaj esete is ezt mutatja. Olyan országok mint Kuvait élnek jobb szinvonalon mint Magyarország, ahol a kőolajon kivül nincsen semmi. Csak homok. Még a vizet is importálják.
Te nagyon nagy orosz sereg fan vagy. Ha esetleg arrafele masíroznak ahol laksz majd fogadd be őket.Tudom nincs időd megnézni tekerj bele. 35.-dik perctől jön a lényeg. https://youtu.be/ii0-Z1QzFhg Ha esetleg veszed a fáradtságot és esetleg végignézed látható mit művelt itthon az orosz sereg és szerintem ez még csak csepp a tengerben.
Hamar kideritheted, hogy a T54-es éjjel csak 800m-re tudod lőni és a mai tankokénál jóval rosszabb precizitással. A 2.VH végén kifejlesztett tank a maga idejében a legjobb volt a világon. Páncélzata és a lövege verte a német vagy amerikai tankokat. De azóta eltelt 70 év. Csak a hülye nem látja, hogy ezek már csak haditörténeti múzeumokba valók. Aki egy ilyen pléhdobozba bezárja a katonáit és csatába küldi az embertelenül ostoba.
Azt hiszem megértetted. feleslegesek ezek a szánalmas párhuzamok. Én nem azt mondtam hogy a hondurasi népnek nincsenek olyan kulturális értékei amire ne lehetnének joggal büszkék. De ahogyan Te sem de én sem ők nem rendelkeznek a moder ércbányászathoz szükséges, a mai környezetvédelmi előirásoknak megfelelő technológiával.
OROSZ-UKRÁN háború