Ismét nagy a zavar. 1.Ha a románok megtámadnának minket az ukcsik nekik drukkolnának 2. A saját országunkban zajló háborút ne hasonlítgasd egy ellenséges idegen országban zajlóhoz! Nem egy kávéház.
Azért mert véleményem szerint hülyeségeket beszélsz! folyamatosan "hoholozol" , te most is pártatlannak állítod be magad, de pártosan beszélsz, tolod az orosz propagandát! Betámadnak egy országot és azon háborogsz miért nem tárgyal a megtámadott a békéről, a megadásról! Nagyon átlátszó orosz propagandaterjesztés (vagy tudatos vagy tudatlan)! ...és nagyon nem mindegy, Magyarországnak se az orosz terjeszkedés! Én nem akarok egy orosz érdekszférába tartozó Magyarországot! Én EU és NATO tag Magyarországot szeretnék, ahol nem az orosz értékrend (teljesen korrupt és autokratikus, diktatórikus vezetés...ami felé jelenleg is tartunk), hanem az EU-s értékrend az elfogadott!
Ha Románia megtámadna bennünket, a Tiszántúlt elfoglalná, lőné a városainkat, egyébként nem akarnának a románok békét, csak akkor, ha megtarthatnák a Tiszántúlt, ebben az esetben se akarnál a haza védelmében résztvenni, mert hát Orbán miért nem köt már békét, ő a hibás, ne kelljen már az ő hibájából esetleg meghalnod. Kb. erről beszélsz.
Nah, mikor volt az utolsó bevonulás, mert a keletiben nem láttam a rigókat 😂 És igen, had döntsem már el, h a politikus hibájabol, mert nem tudta megőrizni a békét, nem hajlandó tárgyalni, a békekötésről pláne... vajon magaménak érzem e az ügyet annyira, h meghalljak érte. Csak mert leváltani se lehet a pitumust saját maga álta elrendelt törvény miatt, hiába a népakarat.
Akkor kérlek magyarázd el, h miért akarsz Te bárkit hazárulózni és miért?! A Trollteljes sterilizált közegét hagynám is, de hát pont őket utánzod. Miért kellene nekem magyarként lengyel v ukrán ukrán sérelmek és frusztráció alapján majmolnom őket? Pont ezt mondom, h csinaljanak amit akarnak, csak hagyjanak ki belőle. Erre jön a visszatámadás h oroszfun, meg hazaáruló... wtf??? Nem lett szimpatikusabb a hohollover brigad, sőt...
"Kötelezettség volt, és nem véletlen lett eltörölve, mint írtam! " Nincs eltörölve, háború esetén vonulsz be, ha nem vagy még elég öreg, tehát kényszer lesz. Háború van és pont, kell a sorozás, nem mindenki akar, mint ahogy itt sem mindenki akarna, de muszáj lenne, nem tudom a százalékos értékeket.
Rám ez aztán tényleg nem igaz! Az én hozzászólásom ott virít a trollmentes téma elején, hogy nem támogatom a trollmentes témát és az ottan steril környezetet! ...és mindenkinek joga van hülyének lenni! Tőled se vitatom el ezt a jogot, de azt ne várd el, hogy ne tegyem szóvá, ha valaki hülyeséget beszél, vagy éppen, szvsz, hasznos idióta vagy hazaáruló (csak akkor számít annak, ha fizetnek neki ezért) ! (szép hozod a formád, így a '48-as nemzeti ünnepen... Petőfi Sándor született Petrovics Sándor...nem a név számít)
Nee Rock, ugye viccelsz. Oroszországot senki sem dicsőíti, annak ellenére, hogy barátságosan viselkednek velünk, viszont a MAGYAR kisebbséget (a jelenben is, hiszen abban élünk) sanyargató, országunkat katonai támadással fenyegető Ukrajnát annál többen. Tudod, azokról a delikvensekről van szó akik a Slava Ukraini-t bármikor szívesen elvonyítják, de azt nem tudják kimondani, hogy Éljen Magyarország, sőt azt sem, hogy Magyarország. Ugye nem ezeknek a véleményére kellene adnom, kérlek nyugtass meg!
Jajj, ez a részigazsagos félreértelmezés, nem vet jó fényt a propaganda szövetsegre 😂 Kötelezettség volt, és nem véletlen lett eltörölve, mint írtam! És mégis, ha a többseget nem kell kényszersorozni, akkor mi szükség a többiek kényszerskrozására? Illetve hány %-tól v %-ig fogadható el?🙃
na de te se vagy túl hazafi, ezzel az orosz pártosságoddal... (így a '48-as nemzeti ünnepnapon) lengyeleknél, ez amit csinálsz és csinálnak itt egyesek, felér egy hazaárulással, náluk kicsit többet vendégszerepeltek az oroszok, jobban és mélyebben beivódva tudják milyenek! (habár, ha orosz vagy, akkor rendben van...)
"Amúgy nem emlékszem rá, h a kiskatonakat osztagokkal fogdosták vna össze. Igaz béke volt." Alkotmányos kötelezettség volt, minden hogyan mentél katonának vagy bünti, akkor, hogyan is nem volt kötelező:? Amiről te írsz, hogy az ukránokat fogdosni kell, olyan is van, a többséget nem kell még a magyarokat sem..
Nem véletlen lett eltörölve itthon a sorállomány 😂😂😂 Amúgy nem emlékszem rá, h a kiskatonakat osztagokkal fogdosták vna össze. Igaz béke volt. Tovabbra is mondom, ha nem kényszeríteni kell a lakosságot a honvédelemre, akkor szerintem nem érzik tulsagosan magukenak hoholisztánt
OROSZ-UKRÁN háború