Oroszok a terroristák? :) Ki intézte el az ikertornyokat? Ki intézte el az
olajvezetékeket? Ki gátolta a tavaly tavasszal majdnem megkötetett tűzszünetet?
Ki dolgozik folyamatosan más országok politikai beavatkozásán? Stb.-stb... A
világ terroristája maga USA!!! nyeld le:)
Meloni asszonyság: "Békét akarsz Ukrajnában? Támogasd fegyverekkel, hogy meg tudja védeni magát az orosz invázióval szemben. Csak a védekezésében széleskörűen támogatott Ukrajna hozhatja el annak egyáltalán az esélyét, hogy a felek tárgyalóasztalhoz üljenek, ezért aki nem támogatja katonailag Ukrajnát, az azt támogatja, hogy a háború és az agresszor a határainkhoz közelebb jöjjön. Nem értek egyet azzal, aki azt állítja, hogy Ukrajna katonai támogatása a háború eszkalációját okozhatja, éppen ellenkezőleg, attól eszkalálódhat a háború, ha nem támogatjuk abban, hogy megvédje magát.Meloni olasz miniszterelnök vaslogikájú érvelése amellett, miért alapvető nemzeti s így európai érdek is az orosz agresszor megállítása, kiüzése és a katonai támogatás nyújtása az agresszor áldozatának - pragmatikusan, az elvi meggyőződésen túl. Logikusan következik ebből, hogy aki fegyveres támogatás nélkül állandóan a béket szajkózza, pont mint ahogy a kommunizmus idején ment az állandó békézés, lásd hazug "béketábor" fogalom, a szovjet imperializmus kiszolgálására, az valójában az orosz érdekek kiszolgálója, a népirtó zsarnok ügynöke, és hazaáruló meg a tágabb haza, Európa elárulója. És az a háborút hozza közelebb."
Engem egyáltalán nem lep meg, az orkok hullanak mint a legyek, viszont putyko mindig újabb és újabb katonákat küld a frontra, ha lenne komolyabb haderejük az ukiknak, sokkal több ork halna meg, egy megoldás van, putyko vonuljon ki.
Az várod/várjátok, hogy jobban fegyverezzék fel az ukránokat? Az egyik legkorruptabb ország a világon, csalnak, lopnak, hazudnak folyamatosan. Oldja meg az orosz és a hohol egymás között, legjobb kimaradni belőle.
"Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Blinken ettől függetlenül Ukrajna területének tartja a Krímet, de azt mondta, Putyin „nem tűrné el, ha kiragadnák a kezéből” a 2014-ben megszállt félszigetet." Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Majd eltűrné ha normálisan felfegyverkeznék az ukránokat, moszkváig meg sem állnának, minden a fegyver szállításokon múlik, ennyi.
https://www.portfolio.hu/global/20230217/egeszen-elkepesztoen-magas-orosz-vesztesegekrol-szamolt-be-a-brit-hirszerzes-597552 -ez a brit hírszerzés nagyon érdekes. Két hónapja biztosak voltak benne, hogy már több, mint 100 ezer orosz halt meg. Feltámadtak azóta? Itt bármit le lehet írni. Reggel felkel a "hírszerző" és beír valamilyen számot. Aztán azt az újságírók oda ferdítik, ahova akarják, de nem is kell hírszerzési adat. Az újságíró kitalál valamit, aztán hivatkozik valamelyik szervezetre. Az a szép, mikor itt is egymás alatt van két teljesen ellentétes hír. Nemrég láttam egy videót, ahol orosz tankot lőttek szét, de hát az ukiknak is olyan van. Senki nem tudja, orkok, vagy ukik ültek-e benne. Én Z-t nem láttam rajta.
OROSZ-UKRÁN háború