Igen, kitartok amellett, hogy 5 evre vettem. Nagyon makacs es kitarto tipus vagyok. Ennek minden elonyevel es hatranyaval. A geoakkuban mar nem hiszek, ettol persze meg lehet majd jo.Most abban bizom, hogy fellendul a magyar gazdasag a beerkezo eus penzek miatt es beke lesz Ukrajnaban , ahol hatalmas plusz epitoipari kapacitasok kellenek majd az ujjaepiteshez.
Arra leszek kivancsi, ha pl. az MVM szerzodni akar az iden a Matrai Eromuhoz geoakkura, kivel fog szerzodest kotni? Az epduval, a geoakku kft-vel vagy a Geoa Zrt-vel? Micsoda zavaros az egesz ugy? Miert nem tajekoztat errol az epdu?
A szabadalmak nyilvánosak, és sok hozzászólást írtam a tartalmukról, ajánlom figyelmedbe őket. A szerződések nem nyilvánosak, gondolom te sem gondoltad komolyan hogy a Portfolio Forumon fogja bárki a tartalmát kiteregetni.
Én itt olyan értékelő hozzászólást szívesebben olvasnêk ami így kezdődik: láttam az eredeti, a feltalálóval kötött szerződést, ismerem üzleti tartalmát, ismerem a szabadalmi védelmek tartalmát kedvezményezettjeit, stb. Konkrétan ilyenfajta ismeretek teljes hiányában találgatások, vélemények ezek mindössze. Itt is egy: a geoa próbálkozások amatőr partizán akciónak tűnnek, próbálgatás jellegűek, ahol egy kész 5-6 oldalas informatív stabil honlapot sem sikerült összerakni hónapok alatt, az egy gazdátlan jószág. Előbb ezt egy nap alatt össze szoktuk rakni, majd feltöltés, végül hurrá, működik... Ennél sokkal elegánsabb lenne a parádés a domain üzemeltetője az xy kft, üzenet is... A változás a fejlődés rugója, de itt inkább állandóságra szavaznék a bizalom jegyében!
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995