Jó lenne, ha tiszteletben tartamák a többség által kifejezetten megfogalmazott igényt a normális, értelmes, befektetői szintű kommunikációra. Természetesen aki ezt meg sem érti, attól nem várható el annak tiszteletben tartása..
Teljesen egyet értek veled.Egész nap itt siránkoznak,találgatnak aztán gingjuk sincs az egészről.Közgyúlésre viszont egyik sem megy el.Nyár van,az egész BÉT gyenge,az 1-2 nagyon kívűl,szinte nulla a forgalom,
Nem lehetne azt, hogy ezek az értelmetlen károgó hozzászólók áttekepülnének máshová? Nyilván egy db rv. -etek sincs, ki kiváncsi erre?? Otthon nincs aki meghallgat??
Ismerős úgymond a mintázat . Az árfolyam lecsorgása . Sok kis részvény vált már teljesen érdektelenné . Csorog csorog nem jön piacmozgató hír . Közben másban meg lehet pénzt keresni. Aztán elér egy pontot az árfolyam ahol már a spekákat sem érdekli. A piac emlékezik . Tudja honnan jutott el az árfolyam hova. Veszélyes szintekhez közelít . Olyan multihome feelingem van mikor figyelem …
A vezetes hallgatasa engem is zavar, ezert nem atlagoltam le eddig a 18.51es aramat. Ami engem jobban aggaszt az a CATL uj NFPP akksija, amit belinkeltem az elobb a forumba.
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995