Amíg nem lesz negatív hír(és szerintem nem lesz) mindegy, lehet 15 mill eladó is 15 ig, nem adják olcsóbban ez látható!!! Egy két 100k pénzkivevő naponta megadja a diszkont vásárlás lehetőségét, én napi szinten bent állok továbbra is 12 ig vételen.
persze nem tudhatjuk meddig kavarnak iránnal-de szerintem akármeddig aztán jön kuba tajvan-mindeggyik grönland a végén kanada mexiko-és abba már megbuknak-éljen trump a háboru békedijas.
Mert 12fton napok óta bent állt 515k vevője. Ezek megbeszélt ügyletek, ahogy az 5 millió eladó is ki lesz szedve, így lesz egy átlagár valahol 14-15 ft között.
Nekem sajnos jóval magasabb, de reméljük, hogy mindenki jól fog járni, aki ide invesztált. Eddig más nagyobb pakk nem jött le ma eladásra, így 12,6/13 Ft a 2 oldal jelenleg. Nagyobb eladó (289K) csak 14 Ft-on van jelenleg legközelebb...
Jó reggelt mindenkinek, bár a tőzsde sajnos nem a szebbik arcát mutatja ma. Volt egy 500K-s kiszálló pakk, aki 12 Ft-ig lenyomta az árfolyamot, íyg R 12 Ft
Ez nincs így. Kicsiként kb 500 forintot fizetnék 15e darabot eladásáért. Egy ilyen tranzakció a brókeremnek kb 900 forintjába kerülne a tranzakciós adó miatt.
A tegnap és a mai nap alapján az látszódik, hogy 14 Ft alá egyelőre nem teszik le a nagy pakkokat. Ez lehet a nagy eladónak talán most a lélektani határ az eladásra...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995