Az megfigyelhető, hogy 14 Ft alá továbbra sem áll ez a nagy eladó. (ami alatta van/volt forgalom azt szerintem a kisbüfik generálták) 14 Ft-tól viszont minden szinten szépen bent áll a könyvben...
Előtte még az elfogadás időpontja, amit a közgyűlés tesz meg. Azt meg megelőzi a közgyűlési meghívó alapján napirendi pontok ismertetése. Szerintem ott lesznek már számok!
Amíg nem lesz negatív hír(és szerintem nem lesz) mindegy, lehet 15 mill eladó is 15 ig, nem adják olcsóbban ez látható!!! Egy két 100k pénzkivevő naponta megadja a diszkont vásárlás lehetőségét, én napi szinten bent állok továbbra is 12 ig vételen.
persze nem tudhatjuk meddig kavarnak iránnal-de szerintem akármeddig aztán jön kuba tajvan-mindeggyik grönland a végén kanada mexiko-és abba már megbuknak-éljen trump a háboru békedijas.
Mert 12fton napok óta bent állt 515k vevője. Ezek megbeszélt ügyletek, ahogy az 5 millió eladó is ki lesz szedve, így lesz egy átlagár valahol 14-15 ft között.
Nekem sajnos jóval magasabb, de reméljük, hogy mindenki jól fog járni, aki ide invesztált. Eddig más nagyobb pakk nem jött le ma eladásra, így 12,6/13 Ft a 2 oldal jelenleg. Nagyobb eladó (289K) csak 14 Ft-on van jelenleg legközelebb...
Jó reggelt mindenkinek, bár a tőzsde sajnos nem a szebbik arcát mutatja ma. Volt egy 500K-s kiszálló pakk, aki 12 Ft-ig lenyomta az árfolyamot, íyg R 12 Ft
Ez nincs így. Kicsiként kb 500 forintot fizetnék 15e darabot eladásáért. Egy ilyen tranzakció a brókeremnek kb 900 forintjába kerülne a tranzakciós adó miatt.
A tegnap és a mai nap alapján az látszódik, hogy 14 Ft alá egyelőre nem teszik le a nagy pakkokat. Ez lehet a nagy eladónak talán most a lélektani határ az eladásra...
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995