Épduferr Nyrt. 1 n. · Közeleg a közgyűlés, ami mindig fontos mérföldkő egy vállalat életében. A részvényesek számára ez lehetőség arra, hogy betekintést kapjanak a stratégiai irányokba és a következő időszak terveibe
Értem, én ettől függetlenül is elmegyek, már az emailt is elküldtem közben. Hátha lesz valami új érdemi infó a helyszínen illetve most már kíváncsi vagyok a cégre személyesen megnézve is, CEO-ra, gesztusokra stb. Azért remélem, hogy jön majd más kisbefektető is rajtam kívül...
Koszi, en nem megyek, mert kozben kijott a geoakkus hir, amire vartam. Utana lesz tajekoztatas a kozgyulesi pontok szavazati aranyairol, nekem az eleg lesz, kerdezni meg nem szeretnek.
Köszönöm, bár időközben beszéltem telefonon Chlebda úrral is, aki készségesen segített. Azt mondta, hogy csak egy emailt kell küldeni részére, megadva a név/lakcím/telefonszám adatokat. A tulajdonosi megfeleltetést Ők elvégzik...
Kikerestem neked: Kedves részvényes fórumtársak! Nem olyan egyszerű résztvenni a március 16.-i közgyűlésen, mint ahogy én azt elképzeltem... Feladó: Chlebda István cistvan@epduferr.hu> Date: 2026. febr. 26., Csü 18:01 Subject: 2026 március 16.-i közgyűlésen történő részvétel To: Attila Toth toth.attila898@gmail.com> Tisztelt Tóth Attila! Köszönettel vettük jelzését, hogy részt kíván venni az Épduferr Nyrt. 2026. március 16-án tartandó közgyűlésén.Tájékoztatjuk, hogy az Ön által megküldött letéti igazolás jelenleg önmagában még nem elegendő a közgyűlésen való részvételhez.A közgyűlési meghívóban foglaltak szerint a részvényesi jogokat a közgyűlésen az a részvényes (illetve részvényesi meghatalmazott, közös tulajdon esetén a közös képviselő) gyakorolhatja, aki a KELER Zrt. által végzett tulajdonosi megfeleltetés alapján – a közgyűlést megelőző ötödik munkanap, azaz 2026. március 9-i fordulónappal – megállapított részvénymennyiséggel a közgyűlés kezdő napját megelőző második munkanapon, azaz 2026. március 12-én bejegyzésre került a részvénykönyvbe.A közgyűlésen történő részvételhez továbbá szükséges a részvételi szándék előzetes bejelentése legkésőbb 2026. március 13-án 12:00 óráig (a közgyűlést megelőző munkanapon), a részvényes neve/cégneve, lakcíme/székhelye, valamint telefonszáma vagy e-mail címe megadásával.Felhívjuk figyelmét, hogy a részvénykönyvbe bejegyzett személy közgyűlésen való részvételi és ott gyakorolható részvényesi jogait nem érinti, ha a részvényt a közgyűlés napját megelőzően átruházza.Amennyiben a közgyűléssel kapcsolatban további kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal. Üdvözlettel:Chlebda IstvánBefektetői kapcsolattartó+36 70 639 39 64cistvan@epduferr.huKözponti iroda2400 Dunaújváros, Verebély u. 14+36 25 503 560http://www.epduferr.hu
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995