Te értelmezni sem tudod a mondatokat. Azt ìrtam, hogy ez volt a kiinduló elképzelés, ennek okàn ismerkedtek meg a geoakku feltalalójaval. Utána megalapîtottak a geoakkut és azt az uszós dolgot teljesen elvetették.
Nem volt mennyiseg amit megvehettek volna, max 14.5-ön az a 800e pakk. Sokan vehettek 16-22 között, köztük én is, azok nem fogják eldobálni 12 körül. Aki eldobta, az most bánhatja. Holnap remélhetőleg folyt. a 15-16 irányába, de egy ütős hír már nagyon kellene… Különben 12.5-15 között dagonya…
Azért ma szépet ment az epdu csak forgalom lehetne jóval több de hajrá fel Az 12345 tippje nem fog bejönni de enyém sem már ez a tag a deltában is írja amit akar de nem hiszem el neki. Negativ ember
A masterplast múlt héten 400M val ment 10%ot ami a napi átlagforgalom 40szerese volt. És mi lett a vége? szinte visszaadta az emelkedést mára. Ezek alapján spekizzünk a forgalom alapján.
Kevés eladó volt így kis forgalommal tudott nagyot ugrani. Tavaly 100M forgalommal ment ilyeneket az igaz, de akkor senki nem tudta meddig mehet így sokan is adták napi szinten folyamatosan.
"Némi joggal gondolják a fórumozó kisbefektetők, hogy akár technikai alapon is bőven lehetnek még betöltendő rések, vagyis a 10 forintos szint simán eleshet" TA alapon. Vajon a cikk írója Ff chart-jára gondolhatott? 14-ei az utolsó technikai elemzése, ahol ott vannak a 10 Ft alatti szintek is...
Azzal én is, a mai nagy tételű 14 Ft-os vétel nem volt véletlen. Így szerintem holnap megy majd tovább a gyűjtögetés és 14,8-as záróra tippelek. Holnap nem leszek gépközelben, így könyvet nem fogok tudni betenni. Hajrá Épdu 💪
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995