na ha igy megy tovább -már a fiataloké sem -nagyon nem jo a jövőkép-és amilyen vezetők vannak a világban-bele is kergetik az emberiséget -korlátolt farizeusok.
Ezüstben szép hozamot látok még. Egy 60 USD/oz benne lehet. De a 60-as nosztalgikus arányt nézzünk arany/ezüst akkor még több is. De egy csak a szerény véleményem, ja és a sok elemzőé😀
Igen, akár azok is jók lehetnek. Telekomban is ott voltam, de sajna ott is korán kiszálltam. 1200 nél többet nem láttam benne. Aztán 300 óta az is majd 7x lett.
4ig sajna korán adtam el. Az várható volt ,hogy Rábara ajánlatot tesz. Ami nekem tetszik még: Delta, Vertikal, gloster, talán még app. Amixa is érdekes lehet , de alteo, Richter is. Én a portfólióm egy részét ezüstbe tettem...jó 32 USD áron. Nem merek már semmit írni, mert feldumalo, digitális harcos vagyok. Mindenki oda fektet be ahová szeretne. Az itteni véleményeket, meg beirásokat óvatosan kell kezelni.
Még az a jó hogy az internet nem felejt...👍 Kérlek, akkor olvasd azokat is vissza amiket : appnal írtam 140 Ft környékén, amit opusnal írtam 280 Ft nal , amit Any nél írtam 1700Ft...ja és amit még split előtt írtam ide Épduferrbe. Igen beulteto vagyok. Azóta mennyit mentek ezek a papírok? Akkor is csak a negat kaptam . Azóta App 7x , opi 2x, any 5x , Épduferr 5x ....csak ennyire vagyok beulteto. És itt be is fejeztem. P.s: nézd meg akkor nutexnel jobban mint írtam, ...el kell ezt a xart adni.... Graboplast storyba hittem, akkor pozitív volt a véleményen, de szemét banda cserekleivel az élen át lettünk verbe.
Te valakivel osszekeveversz. Meg vagy zavarodva már teljesen, mint magyar péter köcsén. Maradj a delta Topicban, ott legalább beveszik a szánalmas, troll, rosszindulatú, megsavanyodott dumádat. Nevetséges vagy de tényleg....nem veszed észre már magad? Tudok segíteni külföldről is hívható: 06 80 810600
"És még korántsem látni a sztori végét" Palkovics Milán úr... És ahogy fogalmazott az általam meg nem nevezett ember "és ez még csak a kezdet" ( 23 Ft nal mondotta:))))
A bemutató környékén szerintem is lesz egy jelentős emelkedés, legalábbis ha a jól értesültek előzetesen tudják majd, hogy minden Ok a tárolóval. 100 forintot túlzásnak érzem, egyelőre a 30+ is nagyon szép lenne 🤞
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995