Szánalmas, nevetséges troll banda uralkodik itt a portfólió fórumon , szinte mindegy Topicban. Ráadásul több néven alias so-so. Eladják magukat pár ezer forintért 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
De ha gondolod, vissza tudom keresni a Raiffeisen tőkepiaci befektetéseimet , befenyképezem neked és átküldöm. Csak hogy hidd el.... leesik az allad... amúgy meg...lesz@ar , leh@gy .
Ha,ha....és innen a fórumról legalább 10 tag tudja nekem tanúsítani akikkel a közgyűlésen együtt voltunk. De miért is bizonygassam főleg neked?! A rosszindulat és a pofátlanság, intelligencia hiányába úgy látom hiányzik...
Lehet 5 volt már de mindegy azt mondjak még egy lehet az évben utána meg OTC?? Egyszer lehet fordul? Kötöttek már szerződést a Yolo fórumban írtam másikat is Ez meg TA alapján lehet ki lő? Bemutatóra illene nekik 3digit lenni pl 101
Igen.... kár foglalkozik a múlttal, és hogy mi lett volna ha?! Eljátszik az ember a gondolatával , hogy 800 millió van a szamlámon .... igen, de akkor is a befektetés felé fordulok es nem a Ferrari szalonba. A tulzásba vitt luxus engem zavar. Jobban érzem magam ha tudom mennyi van a szamlámon, és nem egy fehérbor belső 200M autóban ülők. Ez engem soha sem hozott lázba.
Ahh dehogy. Csak egy része. De így is elegetedd vagyok. Feleségem mondja mindig, hogy ne bosszankodjak. Így maradtam a versenyszférában, és imádom amit csinálok, amivel foglalkozom. 👍
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995