Tökmindegy. Mert nem pénzért adta el. Hanem 5 millió Ft ért cserébe kölcsön adta. Tehát vissza kapja a rvt valamikor. 87 millió dbot adott el a másik cégéböl, 7 illetve 17 ftért. Szóval szerintem nem a küszöbérték itt az indok. Vagy árfolyam befolyás vagy lehet tényleg jön egy közgyűlés hamarosan és valakinek kell a szavazati jog. Palkovics bácsi kb 53%oj van már csak a cégében
Gondolkodok, de nekem ez a variaci tetszik kevesbe... miert kene meg ez a 10m? Arra ott lenne a mar atadott majd 100m db... az mar csak eleg, ha manipulalni akarnanak vele
Szerintem ez árfolyam befolyásolásra kellett valakiknek, akik nem elégedtek meg az eddig begyűjtött mennyiséggel. Van még pár külsős, akiknél millió dbok pihennek és nem akarják bedobni. :)
Amit te muvelsz az rendben van ugye??Minden topikban szarozod farkasfut.Koveted mindenhova.Temat lezartam.Az ilyen emberekkel nincs dolgom.Igyal 1 froccsot a fonokoddel.
10% ig vehetett volna ugyanúgy, ráadásul 16 millió dbot :) így meg kb 5-6 millió db után újra 5% felett van. Biztos nem ez az indok, hogy ne kelljen jelentenie ezentúl.n
ÉPDUFERR Nyrt.
https://bet.hu/site/newkib/hu/2021.12./BET_Xtend_Piaci_hatarozat_128642995