Topiknyitó: totoro 2021. 10. 18. 08:18

Márki-Zayt Miniszterelnöknek!  

Legyen már egy saját topikja :)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
badsector1
badsector1 2022. 01. 27. 10:11
Előzmény: #3618  signal2
ezt a fideszes szavazókon kívül mindenki tudja.
signal2
signal2 2022. 01. 27. 10:03
Részemről ez a legfontosabb társadalmi, jövőt befolyásoló kérdés az oktatás. Sürgősen modernizálni szükséges. Motivált tanárok kellenek, és olyan módszertan, ami leköti a gyerekeket és örömmel tanulnak. Valamint korszerű ismeretanyag. Ehhez csak kisebb részben kell pénz, nagyobb részben szemlélet és akarat.
https://444.hu/2022/01/25/mit-kezdene-az-ellenzek-az-oktatassal
sanka 2022. 01. 27. 07:52
Előzmény: #3608  WLM
Semmi gond részemről, értem a 22/78%-dat, ennyi.
sanka 2022. 01. 27. 07:50
Előzmény: #3604  zhagar
"jópáran vagyunk itt, akik sokszor leírtuk, messze nem ideális a fideszkormányzás, le is váltanánk, de csak akkor, ha megjelenne végre egy hiteles alternatíva!"
Te soha nem váltanád le, kamu amit írsz.
Törölt felhasználó 2022. 01. 27. 07:47
Előzmény: #3582  realmadrid
Valakinek más a véleménye, akkor ellenzéki.
signal2
signal2 2022. 01. 27. 06:55
Rendkívüli mértékbeN HAZUDSZ. És meg te nevezel masokat "elvtelennek"? Vagy nalad a nonstop hazudozás az elv?
Legalább tucatszor leírtam, hogy kicsivel a fidesznek kell nyernie, hogyb2nlistát szerwttem volna, es hogy listán a kutyákra szavazok. Valami nagyon nagy gond lehet nálad a szövegértelmezessel és gondolkodással. Belecsavarodtál a saját kitalációidba.
Kérlek, fejezd be a rólam való hazudozást!
WLM 2022. 01. 27. 00:38
Előzmény: #3612  euler
Jófej vagy uram, Jó éjt !
euler
euler 2022. 01. 26. 23:40
Előzmény: #3611  WLM
Át fog az az arány fordulni, majd meglátod. (Majd segítek :)
Jó éjt!
WLM 2022. 01. 26. 23:33
Előzmény: #3610  euler
Tiszteletem Euler úr ! Igen azt észrevettem a beszélgetéseinkből, hogy te kezdetben ódzkodtál, én pedig mostanság. Abban egyetértek veled, hogy a te verziódat látta be és aszerint cselekszik, na persze nem pusztán belátásból. Azt viszont nehéz lenne most megállapítani, hogy az én verziómban hogy is állna,  most szarul, ez a biztos. A szalmaláng jelző, pedig illik rám, de nem miattam, hanem az események alakulásának tudható be. Szerény véleményem szerint a megalkuvása lehet szimpi balos körökben, de nem vezethet kormányváltáshoz, hiszen Magyarország többnyire jobb konzervatív. Attól tartok hogy csak az én forgatókönyvem hozhatta volna el a happy end-et, igaz részöröm nélkül. A szavazólapomat pedig többen fogjátok látni, hiszen megígértem. Mindenesetre az arányaim módosultak a beszélgetésünk után 30% / 70%  :) .
euler
euler 2022. 01. 26. 23:08
Előzmény: #3608  WLM
Semmi nincs még veszve 2 hónapra a választástól.
HA MZP tartja az utóbbi hetekben felvett vonalat (teljes egység és kompromisszumok), és tényleg elfelejti az "ellenzékváltás" hülye puzséri maszlagát. Lehet, hogy ezzel és a hozzád hasonló szalmaláng emberek szavazataival megnyerte az előválasztást, de választást csak az összes párt szavazóival lehet nyerni. Úgy látom belátta ennek realitását. Én innentől kezdtem bizakodóbb lenni.
Most kellene többletszavazókat találni, sokkal többet mint ahány szalmaláng szavazó a fenti ok miatt (értsd: nem lesz ellenzékváltás), esetleg eltűnik.
El kellene dönteni, hogy váltást akarunk, utána már egyszerű a szavazás. (Heisenberg jól leírta).
.
(A szavazólapra azt bűvészkedsz amit akarsz. Jó eséllyel két ember látja: aki először és aki másodszor megnézi/megszámolja, és teszi az érvénytelenek közé. Esetleg egy "ez hülye" megjegyzést még eldörmög az orra alatt. :)
WLM 2022. 01. 26. 23:03
Hello Zhag !  Amit rólam írtál megtisztelő, köszönöm szépen. Signal tekintetében viszont újfent nem értünk egyet. Ő full liberális és mint olyan másképpen érvel, vitázik másképpen látja a világot. Eleinte engem is idegesítettek az ilyen létformák, de megtanultam elfogadni őket. Nekik is van családjuk, kutyájuk, ők is szeretnek, ők is jót akarnak ,csak másképpen stb...  Ami MZP-ét illeti, nem herótoz ő senkit, csak szerencsétlenül fogalmaz, vagy rossz kommunikációs technikával dolgozik, mindegy is. Na de, hogy valamiben egyet is értsünk nagyon nem szeretem, ha hülyének néznek. Az pedig, hogy a botladozó, félrehordó, időnként elaléló emberi roncs Biden irányítja a világ legnagyobb gazdasági és katonai hatalmát (ha még az) az a hülyének nézés magasiskolája az egész világra nézve. Ezt a baromságot tényleg csak a leghülyébbek szopkodják befele, sajnos van belőlük sok, tehát itt tart az emberiség, hogy ez a nonszensz is elférhet, persze csak ideig óráig.
WLM 2022. 01. 26. 22:39
Előzmény: #3595  sanka
Egy bocsi havercsóti jobban esett volna, mint ez a zsarolásszerűség, de a smile-ikból próbálok erőt meríteni. Először az előválasztás első fordulójában, teljes lelkesedéssel, felhőtlen optimizmussal szavaztam MZP-re. Aztán az eredmény tudatában, kissé vérszemet kapva izgultam nehogy visszalépjen. Karácsony visszalépése volt számomra a kisebbik rossz, de rossznak tartottam, tartom. Jobban tetszett volna, ha hármójuk közül, igazságosan kerül ki a győztes. Ettől függetlenül újra leszavaztam rá és a végeredményre, ha keserédesen is, de mosolyogtam. Az előválasztás utáni rendeződések eleinte tetszettek (saját frakció, vagy párt), így könnyű volt, még a sportszerűtlen (főleg egy hölggyel szemben) előválasztási győzelem után is elképzelnem, ahogy leszavazok rá áprilisban. A mostanra kialakult helyzet, viszont kétségeket ébreszt bennem. Most úgy vagyok vele, hogy nagy nehezen, öklendezve leszavazok rá(juk) 20%, vagy leadok egy érvénytelen szavazatot "MZP ellenzék nélkül" című általam készített rubrikát beikszelve.80% Csak érdekességképpen, a beszólásod előtt ez az arány még 22% / 78% volt.
Heisenberg
Heisenberg 2022. 01. 26. 22:29
Előzmény: #3605  Istvan78
Egyszerűen ez az ember egy tragédia, teljes visszatérés az 50-es évekbe.
Istvan78 2022. 01. 26. 22:23
Előzmény: #3605  Istvan78
A kilencvenes évek elején senki nem gondolta Orbánról, hogy ilyen pályaívet fog bejárni. Dehát a hatalomvágy küldetéstudattal párosulva sok mindent tud eredményezni. Rákosi is azt hitte magáról, hogy igazságot szolgáltat a magyar népnek és radikális fejlődést ér el pillanatok alatt. És ennek érdekében minden eszköz megengedett.
Istvan78 2022. 01. 26. 22:16
Előzmény: #3600  signal2
Ez már az ötvenes évek abszurditása. Eltelik majd egy-két évtized és Orbánról is készül majd egy film Tanú II. címmel.
zhagar 2022. 01. 26. 22:11
Előzmény: #3575  WLM

kedves Wlm,
veled szerencsére - üdítő kivételként - lehet normálisan beszélgetni itt!
az általad említett signal pl. ma már Bangóné szintjén nyomja és védi  elvtelenül a,- jól írod - immár a posványtól mocskos mundér, immár nem létező becsületét!
te viszont intelligens vagy, és van józan eszed! azt nagyra értékelem, hiszen jópáran vagyunk itt, akik sokszor leírtuk, messze nem ideális a fideszkormányzás, le is váltanánk, de csak akkor, ha megjelenne végre egy hiteles alternatíva!
DE, immár 11 éve nincs ilyen! signal  elvtelenül beállt immár az egy közös listát is bármi áron védeni, miközben az már védhetetlen, és nemcsak gyurcsány keresztapasága miatt, hanem ahogy írtad, Mzp is vastagon leszerepelt már, és tényleg csak egy Dacia legfeljebb, de Ferrari már soha nem lesz, még csak illúzióként sem (ahogy ezt már megbeszéltük)!
tegyük hozzá, ezt én többedmagammal már a legelején megírtam, megírtuk, hogy Mzp csak eljátszotta, -ssza a "jobboldalit és a konzervatívat", ezekhez valójában soha semmi köze nem volt, elég ha csak arra utalunk, ahogy alpári módon sértegeti hol a cigányokat, hol a zsidókat, hol a fogyatékkal élőket, a fideszesekről nem is beszélve (pedig ők is csak emberek, ugye?)
ha rám hallgatsz azt teszel amit akarsz, de, a helyedben ezekre én biztosan nem szavaznék, mert ez az összefogás ebben a formában, HITELTELEN!
nézd meg, mi lett Bidennel - nagy reményekkel nyerették meg vele a választást(..), és ma már ott tartanak egy év után az amerikai baloldaliak akik rá szavaztak, hogy órisáit csalódtak benne, minden téren! Mzp viszont még közelében sincs a kormányzásnak, de máris olyan mélyrepülésben van, hogy az el nem mondható!
a sanka szintű alakokkal pedig a helyedben szóba sem állnék, mert ők még a fent említett signalhoz képest is a bányászbéka szintjén mozognak...
realmadrid 2022. 01. 26. 22:09
Ezt a baromságot. 
Istvan78 2022. 01. 26. 22:04
Előzmény: #3601  Istvan78
A másikba akartam.
Istvan78 2022. 01. 26. 22:04
Lázár megmutatta, hogy nem csak Orbán tud magának (kis)vasutat intézni (Felcsútra). 

Topik gazda

totoro
totoro
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek