Nem igen tegeződöm, ha nem haragszik, főleg ilyen par napos közös eszmecsere után.Kis turelmet kért Gerő Úr....hogy tisztább kepet kapjanak a befektetők..vmi ilyesmit mondott....mikor meg az akvirol kerdeztek azt mondta..."amit most mondhatok"...nem pontosan idezek de vmi ilyesmit.Gondolom nem Önnek és nekem akar tisztább képet.Üdvözlettel:Toka Úr
Hát szerintem meg intézményi befekteto jon, annak keszult a szép honlap meg a kis turelemmel keszulo rv elemzes,a sok lapmegjelenés meg interju... a kis turelem meg az amikor a leanyok megszunnek...alo sas? francia)kesz, ahol ozike volt kesz, a vár logisztika kozlemenye a megszunesrol is kiadhato már ...ott is lejart a 40 nap.
Felkerültek a BÉT honlapjára a friss pénzügyi adatok. Érdemes áttekinteni. A saját tőke úgy lett több mint 1,5 MRD-al több, hogy közben a hosszú és rövid lejáratú kötelezettségek 0,5 MRD-al kevesebb!!! Igen felgyorsultak az események, meglátjuk mi lesz. Ha elindul az árfolyam, az gyors lesz és azért lássuk be valószínűbb, hogy felfele. Az aranykereszt meg adhat egy további ugrást forgalom tekintetében is a TA alapján kereskedők részéről!!! Hajrá AKKO!!!
Sikertelenül? Két éve még te is milliárdos profitokról álmodoztál, meg 1500 forintos árfolyamról. Szerintem nagyon sikeresen tömték ki a kisbefektetőket egy kifejezetten gyenge IT cég részvényeivel.
Ne izgassa magat Zepike, ha Ön szerint azért szerepelnek mindenhol mert nem lesz semmi akkor az az Ön véleménye.Szerintem meg lesz...és nagy dolog lesz.
Mert nem építenek AI adatközpontokat, nem rendelkeznek állítólagos ritkaföldfém-kincsekkel, nem fejlesztenek kvantumszámítógépet, nem kutatnak fúziós erőművet. A MEGAKRÁN is csak akkor kezdett kriptózni amikor az már senkit se érdekelt. Másba meg minek fektetni?
Nem kellek én hozza, megy magától. Rossz embernek címezted a keselyű kifejezést, nem igazán talált be. Minden szépen a helyére fog kerülni, ahogy az AKKO is. De először megnézi a pincét :) Nincs halisten reszvenyem, de miért ne szurkolhatnek egy alacsonyabb árfolyamnak? :) kérdésem költői, sok sikert!
Én inkább arra utaltam, hogy most a könyv szét van esve. Volt olyan, hogy lent 232, fent 250 volt, kvázi 8% alakult ki a két oldalt között. Innentől kezdve pár darabbal lehet ide-oda dobálni az árfolyamot. Ez az időszak TA alapon is nehezen értelmezhető. Én kioldalazást látok, nem további esést. De gurulhat el bárkinek a gyógyszer és szét tudja verni az árfolyamot. Meglátjuk.
Ez nagyon úgy hangzik mint egy lebeszélés.. 😫 Akkor meg mire volt az előbbi kirohanás? Engem lehordtak lepontoztak, meg zárjam ketrecbe a pingvint, pedig ott a rajz, hogy a támasznál vagyunk és kéne egy felpatt..., nem kell ehhez doktorátus, meg mestervizsga sem! 😫 Ja már meg is volt a felpatt, a két oldal között, ami jól beszűkült, pattog a labda! Ki fog törni valamerre... Lehet kéne egy kis célzóvíz hozzá. :) Nem a pingvineket kéne nézni a médiareklámozónak, hanem az összefüggéseket keresni a szinteknél, stb. Lefelé elmondtam mi a helyzet, felfelé ott van a régi piros, de lesz helyette egy új madár, ha nem lesz ketrecbe zárva. Kicsit felette a réginek, de még nincs határozott irány és addig nem teszem fel, mert változhat a pontos értéke. Ez nem kisfröccs..:)
Akko fórum