Szerintem ez egy jó interjú volt és megnyugtató válaszokat adott az emberünk. Tavasszal jöhet egy jó jelentés és egy elemzés és indulhat a buli. Addig csorgás.
Nekem az tetszett mikor kiemelte, hogy a BUX a csúcsok csúcsán jár, az Akko pedig a mocsárban dagonyázik. Ezek szerint nem csak mi pislogunk ezen mint a pocok a lisztben. 🙂
..nem tudom mi az a kis turelem Manufacere Ur...inkább az a rész maradt meg bennem hogy ..."amit most elmondhatok"...vmi ilyesmi...elég sokat szerepelnek most, ez jo.
Szép hetet! Igéretemhez híven szeptember vége, legkésőbb október eleje kiszórok mindent, és lezárom a (Z) akkocska fórumot is! Nem leszek nehezék!! Viszlát mindenkinek! Zoli.
Nyugtasson mindenkit a gondolat, hogy kb 20-an kereskedünk ezzel a papírral, a legtöbbünk vénember, úgyhogy jó esetben a gyermekeink valami kis alamizsnát vissza fognak látni ebből a remek befektetésből. Szóval lassan majd kihalunk a cèg alól mint a dinoszauruszok. Mondjuk Veres Úr sem mai csirke, lehet ő is hamarabb az örök prérire kerül, minthogy a cég duplázza a kapitalizációját. 😂
Akko fórum