Az a szikra már meg kell hogy érkezzen lassan, ha valamit teljesíteni akarnak az ígéretekből! Remélem a következő hír az lesz, hogy előbb jön a féléves szupi eredmény, vagy annak egy pozitív hangvételű felvezetése, vagy bármi, amit a piac már tud értékelni. Valami mozgolódik egyébként a háttérben...
Az AW esetében Ormosy Úr kommunikál(t), csak hát baromikra nem következetesen. Itt nem volt kommunikáció, de most éledt újra a cég a Construct mentén, plusz a makro környezet is fordult 180 fokot. Generál kivitelezés + üzemeltetés most talán jobb story, mint 5-7%-os kereskedelmi árréssel autókat eladni drága szalonokban. A Wallis amúgy most költözött Neo-s irodába :)
Szerintem a wallis nagyon más pálya. Ott a managementet komoly kritika éri, mert sokszor jut bónuszra pénz de osztalekra soha. Az utolsó jelentés meg nem lett túl fényes, célárat is vágtak. Itt most növekedés lesz.
Most beszéltem egy Neo-s alkalmazottal az utcán. Elmondása szerint brutál sok melójuk van. És úgy tűnik, hogy még több lesz mivel választások után a pályázók köre szűkült.
Mint ahogy a telekomot sem vette senki 400-on vagy a 4igt 800 alatt a Molt 2800 alatt vagy az Epudferrt 5ft-on. A sentiment egy nap alatt tud változni.
Én itt most nyugodtan ülnék a kezemen, a trendforduló már megtörtént, most egy mérsékelten emelkedő csatornában mozog már jó ideje, miközben számos más részvény elég gatyán néz most ki TA alapon a magyar parketten.
...majd ha nem maszkirozott jelentés jön akkor látja majd a valós cégertéket...pl kölcsön a kisleánytol az akkonak, atertékeles stb....most van esély hogy hó vegen olyan jelentés legyen ahol a piac meghatarozhatja a fundás ertéket...600-700.......Ta-hoz nem értek, kerdezze a Labanc Urat...de megkerdezheti Farkas Urat is.
Toka úr, valóban fantasztikus ,tehetséges , hatalmas tapasztalattal rendelkező vezetőket nyert már meg a Wing. Csak azt is tessék már elárulni, hogy ebből nekünk milyen előnyünk származott az elmúlt időben?
Akko fórum