Hát nem csak a spekákat hanem a befektetőket se érdekli úgy tünik ez a 23,4 milliárd szerződés. A szerződés "csak egy dolog". Itt más gondok vannak,de azt hiszem Toka úr sokkal jobban tudja!
Ezek szerint Esztergom kertvaros is kész, meg Leányvár is.... "Már három helyen is elkezdődött a vasútállomások felújítása Poroszló vasútállomáson hamarosan modernebb környezetben várhatják a vonatokat az utasok. Megújul a felvételi épület homlokzata és nyílászárói, teljes körű korszerűsítést kap a váróterem új burkolatokkal és klimatizálással. Az akadálymentes közlekedést rámpa és új járdaburkolat biztosítja, valamint kerékpáros pont is létesül tárolókkal és kültéri bútorokkal. A tervek között szerepel akadálymentes parkoló kialakítása is.A projekten belül a felújítások már elkezdődtek Esztergom-Kertvárosban és Leányváron is, ezzel a MÁV-csoport saját forrásból megvalósuló, országos állomásfelújítási programjának részei, amely 14 vármegye több mint 30 helyszínén hoz korszerű és kényelmes környezetet az utasok számára."
Nem tudok nagyobbat bedobni mert ez van...spekak nem erdekelnek...az a fura higy már 3 allomas kész...figyeljen majd..itt az origo megnevezi az allomasokat..ott mind a 3 allomas..
Megnésztem a devecseri vasútállomást gúgli mapszban, tavaly ilyenkori állapotában látszik. Elég jelentéktelen egy épület, de ettől még lehet, hogy szépre megcsinálták. A korábbi állapoton feltűnt nekem, hogy mintha körben a külső lábazat fel lenne ázva végig, gondolom ott minimum egy injektálós lábazatszigetelésre szükség lehetett. Amúgy a nyírségiek szerintem bármilyen vasútállomásnak is örülnek, arrafelé már az is szuper, hogy egyáltalán van. Elég rossz állapotok szoktak arrafelé uralkodni sajnos.
Amugy jo keson teszik kozze mert már jul 14ven hirt adtak rola...de volt még masik 2 ami kesz...mindjart megkeresem de vki nezze meg hogy ezek is neo projektek voltak e......arra most ninxs idom....
Akko fórum