Ha valaki megy közgyűlésre, javasolhatná, hogy az összes semmittevő AKKO részvénybe kapja a fizetését, de könyv szerinti értéken! Az megmutatja majd a teljesítményüket: 0
Nekem is az a meglátásom, hogy ennek gatya. Marad a csökkenő trend. Fordulatnak nyoma sincs. Itt már aki adja az biztos, hogy minuszban adja. Ha csak nem 2023-ban vásárolta...
A tőkeemelésről mondták, hogy nem lesz wallis mintájú Toka úr, a növekedési tervekről semmit nem mondtak azon kívül, hogy az erről szóló stratégiát hamarosan, még az idén közzéteszik, majd az alapján készül egy részvényelemzés. Egyébként én is ősz elején tervezek törökbe utazni.
10.-e amugy.....ott lehet kérdezni a végén ott a meghivoban...csak mit?......a strategia kijonne elobb akkor igen...akkor lehetne mirol...mindenesetre kiváncsi leszek...Labanc Ur szerint az utolso kgy-n az hangzott el hogy nem a wallis mintaju lesz a novekedés....de most nem tudom kikeresni mit irt pontosan Labanc Ur....én 11.tol Torokorszagban leszek...majd a kirandulast kozvetitem a Clubban hatha kedvet kapnak a nepek Torokországhoz...nekem nagy kedvencem.
Nem...ezzel is...ha van vmi hír beteszem mindig Vica...most nem lattam semmit.. a wing-tol Mabisz hosszabbitotta a berletet...ez is tegnapi hir...ha hazaerek majd korbelesek.
Ho vege lejartak a megbizasok ezert rendezodott az a konyv. Az idiotanak uzenem h 224-en megvettem volna meg 10k-t de semmi kedvem egy majom miatt parkoltatni a penzem. Megirtam zolinak is h ha akar adni irja be. Ritka nagy baromsag leonteni a konyvet julius 1-en Emberunknek semmi esze nincs.
Akko fórum