Nekem az első Akko részvényem 2023 januárjától van. Akkor kicsit jobban belemerültem a részvénybe és olvastam utána. Innentől kezdve kezdtem el vásárolni 200 és 330 között. Természetesen menetközben mikor lehetett játszani a fel és leszúrásokkal akkor pár ezer darabot adtam vettem én is, amit vissza is forgattam ide. Én még most sem úgy látom, hogy ez egy üres cég lenne, mivel évről-évre növekszik a bevétel, a Neonak bővül a rendelés állománya a tevékenységi köre. Ezért nem is értem, hogy mire várunk. Pusztán az zavar, hogy a vezetők úgy viselkednek, mintha ez egy kft lenne, nem pedig egy tőzsdei cég és szarnak a befektetőkre és az árfolyamra. Ami lehet, hogy szándékos és további tervek vannak ezen vagy alacsonyabb árfolyamon. Mondjuk tőkeemelés, apportálás. Szóval ez a kuss érdekes. Én egyszerű falusi gyerek vagyok, de azért ha valamit el akarok adni, vagy fel akarom rá hívni a figyelmet akkor azt reklámozom, jó fényben tüntetem fel és minden pozitív dologról beszámolok. Ha kell, akkor ugyan arról akár többször is, hogy a figyelem fennmaradjon.
Egyébként én még mindig nagy potenciált a cégben.
Ennyi. :)
Egyébként én még mindig nagy potenciált a cégben.
Ennyi. :)
Akko fórum