Az akko joval tobbet er mint ami a tozsdei erteke. Nem szamolok rá semmit. Olyan mint a mol vagy a forrás nyrt, vertikal. Ameddig nem lesz jobb kommunikacio, hírek, jobb eredmények addig csorgás.
Ennek orulok hogy nem kozeli, koszonom.A neo -ra tudnal egy cégértéket szamolni most?Kivancsi lennék Te mit számolsz, en 3 modell alapjan is kiszamoltam de kiváncsi lennék a Marika modellre is.Koszonom.
Koszonom a javitast.Igaza van 23,4 milliard.Most akkor V az Uj ML?Vagy mi folyik itt?Ön is hiányzik nekünk-sajnáljuk hogy igy alakult.Mi a véleménye az uj brandről az Neo constructról?Mi lehet mögötte?Ez csupán pr dolog vagy valamilyen stratégiai?
Osztalékadó emelés, árfolyamnyereségadó emelésnél már baj van, nem kicsi! Meg minek adni másoknak pénzt! Amúgy a kormánnyal is ez a nagy kritikám, senkinek semmit! alacsony szja, alacsony osztalekado és arfolyamnyeresegadó ide kene 5%.
Akár igazad lehet, én a fideszt tartom a stabilitásnak, a Tiszát a káosznak! Tény, hogy nem csak idáig kellene eljutni, hogy rohadjon meg a fidesz ....Ja, amúgy rühellem, mint a szart a fideszt! Sok nyerőt Maris, sok -sok akko nyerőt!!
Marika nem ertem, segitsen kerem.Ezeket barhova leirhatja.A valtozas mindig bizonytalansagot is okoz, de lehet jo iranyba valtozik ha nincs 1mrd vagyona.Viszont kifejezetten most az Akkot hogy erinti a valtozas, mi a véleménye erről.Veres kornyéken szokatlanul megszaporodtak az allami forrasok pár hónapja, gondolok itt a Grabo tamogatasra, de akar erre az Akkos 24mrd-os kifejezetten magas szerzodesre.Par eve még a Neo egy kelet magyarorszagi vasutallomas elotti biciklitarolo kialakitasaban sem tudott nyerni mert elvitte Orban tesoja.Most meg ennyi vasutallomast ujít fel.Mi torténik itt?Segitsen megérteni a helyzetet kérem.
Ezt nem értem. Kicsit félek tőle, hogy ennek a nagy "rendszerváltásnak", nehogy gengszterváltás legyen a vége. Aztán a tőzsdének is kampec. OTP-ben elkecmergek, de ha jön a Tisza lehet kapunk árfolyamnyereségadóemelést, osztalékadóemelést, tbsz-t eltörlik. Mindenki várja a messiást, de nehogy álmessiás legyen.
Akko fórum