Egy szóval sem mondtam, hogy az akko az wing. Viszont érdekes módon a wing részéről eddig szinte semmi komunkkáció nem volt. Most pedig szinte napi szinten. Arról nem beszélve, hogy az alaptőke emelésnek a legmagasabb összege az alaptőke 20x-osa, ami akár történhet apportálással is. Ha nem lenne valamiért fontos a tőzsdei jelenlét,akkor kivitelezőnek megvehette volna bármelyik céget amiket napközben felsoroltál. Amugy idénre olyan túlságosan hatalmas hírt én sem feltètlen várok, ami miatt viszont az árfolyam valóban csuroghat lefelé. Egyébként van egy komplett elképzelésem az egész akkoval kapcsolatban,de azt nem írnám le, mert nem szeretném azt,hogy felbeszélésnek tűnjön. Ja és természetes van negatív forgatókönyvem is, de majd az idő dönt. :)
Még benne lehet, hogy mondjuk otc-n meg tudja venni a b+n részét. Az is előre lépés lenne. De én még mindig azt gondolom, hogy okkal nincs kommunikáció. Szerintem valami készül. Én a héten veszegettem már megint és fogom is főleg ha lefelé megy.Aztán lehet, hogy nem lesz igazam és én leszek az akkoban olyan mint a deltában manopi. :)
Akko fórum