Ez nem rosszindulat ez tény, talán te vagy rosszindulatú, hogy bepróbálod magyarázni a fundás árfolyamot, tavasszal meg lehet búvárkodás lesz, aztán jön a Pingvin. :)
Marika, már ne haragudj de meguntam a szinte folyamatos megjegyzéseidet.Ezért a Clubban fel foglak függeszteni.Már a multkori történelmi minimum beirasnál is fontolóra vettem, bár később javítottad, de ez a folyamatos rosszindulat ez már sok.Megertésedet kérem.
Micsoda szuper cég, hogy esett 30%-ot közben meg a bux ment 30%-ot. Már unom ezt a sok MESÉT meg mellébeszélést. Ha átcímkézzük a sz...t attól még sz...r marad.
Veressnek azért kellett az Akko mert nem tudja hova tenni vélhetően a pénzét. A Neo értékes cég ami jött vele ingatlan az meg ajándék. De nekünk az árfolyam a fontos, meg a profit semmi más! Itt lehet meséket gyártani. Attól még az egyenleg a lényeg!
Mert akkor a Veresnek szerinted miért kellett annyira az akko, hogy többször is tett rá vételi ajánlatot? Nem lehet vele az adót elkerülni szemben az appal. Mutyiról beszélsz, ki tudnád ezt kérlek fejteni bővebben, mire gondolsz?
Nem tok mindegy amugy, miért elakarja adni?66.12 szazalékban tulaj .....nem hulye hogy eladja....célja a 66.67 elérése minimum!Lásd a lengyel echo...egyedul a német bauvert ben nincs meg neki, szinte kivetel nelkul 100 vagy 66.67 ben tulaj.Ez teljesen felesleges es alaptalan, látni hogy semmit nem értesz a vállalatirányitashoz sem.El akar adni szerinted 1 darabot is?66.67el megtehet mindent szinte.
Számomra ez az apport addig egy fikcio marad amig be nem következik. Appennin esetében is ment az álmodozás, aztán Szit lett és végül egy kanyi vasat nem fizettek senkinek. Adócsalásra ment ki a játék. Én itt is azt gondolom, hogy mindenki nagy dolgokat igyekszik belegondolni tények nélkül, miközben sanszosabb, hogy csak megy a magyar mutyi ezerrel.
Akko fórum