Döbbenetes egyszerűen, hogy Ön mire nem vetemedik.Szórakoztató és egyben hasonlóan stilizáló a szövege a Vaktyukkal csak Ö az intellektuel része maga pedig a...hmm....masik része ua szemèlynek.Udvözlettel :Toka Úr a huncut kisöreg.
Ha tobb napon keresztül adod simán lehet szabálytalan es nyomast gyakorolsz az arfolyamra. Vételre is ez igaz. A be ki ugrálást se szeretik a könyvben.
Most komolyan? Szabálytalan az MNB szerint, hogy lassanként eladom a készletem? Akkor nem voltam szabálytalan amikor hónapokon keresztül gyűjtöttem ezt a kincset !! Legalább ne szivassatok ! A tokással inkább, ne Velem ! Köszönöm szépen!!
Én is pont erre gondoltam. Ha el akarod adni, nyugodtan tedd be a tételt 290-re fixen, aztán akinek kell majd egyben elviszi. Csak ne veszegesd ki a könyvből, mert azt nem szereti az MNB.
Ez így van, de látod is a fundát? Dehogy látod! :)) Annyit látni belőle, amennyit akarnak a cégek! Mind félinformáció! A jelentés is egy dolog csak.., kötelező! "Érdekes lesz, ha tényleg eltörlik a negyedéves közlést! " Melyik az a hülye cég, aki kiadja az ütőkártyáit, vagy fontosabb terveit a konkurenciának??
Ta sem tuti, de legalább lehet kalkulálni vele és nem véletlenül vannak benne a biztonsági fontosságú elemek, támasz ellenállási szintek. Persze ha sikerül összerakni a képet.. Tőzsde veszélyes üzem, de ha nem a tetején veszünk és az alján adunk, akkor már kisebb a kockázat! Ez az első fontos dolog a technikai elemzésnél, hogy ezeket kiszűrjük! Aztán lehet finomítani, kockáztatni...
"Sajnos a fórumok is "lekocsmázódtak" " ..hát ez így van és egyre jobban, ha egy elkezdi, nincs megállás! "Fejétől büdösödik a hal!"
Kicsinyes, öreguras húzás, sértődött kisöreg!! Amúgy terhes is volt a bohócklub, majdnem hánytam amikor kínjában az öreg már a zsidó ünnepekről írt....De komolyra fordítva a szót: hajrá te szárnyas gyémánt!!!!
Akko fórum