Nyaralás van, senki nincs itthon. Majd talán szeptemberben történik valami, de én inkább októberre gondolok. Addig jó esetben tartják a sávban, de ennél a papírnál nem lehet tudni. Én például álmomban nem gondoltam volna, hogy kp-s tőkeemelés után bemegy 300 alá, és tessék, itt vagyunk..
Itt hamarosan licit lesz..nem rossz..kikialtasi ar se rossz. A Wing pont egy oroksegvedelmes epulet atadasat jelentette face oldalan pár napja..Tiborcz cege nem indul...bár ma pont itt a kornyeken sétálgattak az arab uzletemberrel🙂
A következő közlemény július végén lesz! Szavazati jogok .... 🤣 tuti gép csinálja, mert elfelejtenék a temérdek más sajtómegnyilvánulás, hivatali szerep, befektetői kapcsolattartás-tanácsadás, prezentációk készítése, igazgatótanácsi ülések stb... mellett. Hagyjátok őket pihenni, majd megszakadnak, hogy a cég rekordokat döntsön és emelkedjen az árfolyam!!!
A szuper nemzetközi hangulatban, mikor a tőzsdék napról-napra rekordokat döntenek és elvileg az AKKO is a rekordok rekordjának rekordja megdöntésére törekszik ez a csoda csak egy irányt ismer (dél..)! Ide friss pénzt befektető nem hiába nem tesz, a vezetés munkáját, a bizalmat és az elért eredményeket tükrözi az árfolyam! De tök jó dolog valamit kiszervezni, majd évek múltán törtáron visszavenni ugye? Ez egyébként már pár gazdasági lapnak is feltűnt... Ideje lesz, ha elkezdtek dolgozni a pénzetekért, mert ebből a cégből nem a NER tünteti el a pénzt.
Akko fórum