Ezzel a dallal pedig zarom itt a napot tényleg, de majd figyelek ha Farkasfu Ur kiváncsiságát ki kell elégítenem.Hallgassátok nagy szeretettel! https://youtu.be/x_iSoluR53U?si=MizpL2_vtQPnFdAB
Megjottem, ha erdekli szóljon am akkor bekapcsolok.Addig is varjuk már nagy szeretettel Noah Urat.A megigert finom zalai borvalogatást pedig Noah Urnak elküldöm majd amint arra a polcra kerül a papir ahova való.
Ha megszeretné majd nézni irjon mert szivesen megmutatom, buszke vagyok rá!Meg akkor talán elhiszi hogy Toka Ur mindig elmondja.Mindig azt vettem ami olcso...opusz, MBH bank, Bif...a duplánal remegett csak meg a kezem.Nezze végig pl az MBH-t csak Toka Ur vette, voltak napok amikor csak én vettem..sőt hetek....aztán duplan kiment...Bpalinak eloben kozvetitetem az eladast is a forumban...nem ontve szépen....ez az Akko már nem a régi akko lesz ez tuttti...
Miiit??🤣...ezt az 527 darabot?most lat9m a portfolion...Farkas Ur 527 darabnál nekem sokkal sokkal tobb akkom van...fogozkodjon meg!Kozel 40 millioért!
Az appot akarja vele visszacibálni gondolom...de halotat nehez feltamasztani, sok szenteltviz kellene, vagy opusba akar menni.. .en csak vettem mindig...majd mindig be is irtam ide..Én hiszek a sztoriban, aki meg nem azt sajnálom hogy elment..majd megbánja.
Utoljara irok ma, mert nem ertitek a dolgokat, úgy látom.Jön a Wing.Szerintetek a Wing vezér minek ül be a Board-ba?Én se a semmiért ulok be a szomszéd pincéjébe ha kint vagyok a hegyen.Szerdán kozgyulés!Aki megy majd irjon infokat, sajnos nekem messze van.
A WING a hazai ingatlanpiac vezető, magyar magántulajdonban lévő vállalkozása jelentős projektportfólióval, befektetési tevékenységgel és ingatlanszolgáltatásra specializálódott leányvállalatokkal.
Akko fórum