Kb. 1 milliárd volt a csomagjuk értéke. Az nem pénz a B+N-nek. Veres eleve azért vette meg, mert tervei voltak a céggel, szvsz eredetileg is ő vitte volna. Ez a B+N max. időhúzásra volt jó nekik, meg hogy üzleteljenek a részvény adásvétellel.
Vettem 2x, vasváron.Majd figyelem a hireket is, meg a bet honlapjá, ma ráérek.Eszek azt presszozok 1et.Olyan érdekes, hogy semmi hir egyelore errol a tranzakciorol, ugy latszik a gazdasagi lapok is tapogatóznak.
Meg ha csendestárs lett volna akkor mit kersett Matkási az ITbe? Most meg miért megy el? Pont akkor mikor Veres behozza a Winget? És hónapok óta szórják. Ez így akkor logikátlan
Dehogy is. Csendes társ lett volna nem 11%t vesz Ádámositól. Meg nem szorná most észnélkül. Itt Veres kiszorította. Így már nem érte meg neki hogy tulajdonos legyen.
Főleg, hogy eredetileg is OTC-n vette. Mindenesetre nem hiszem, hogy ennél alacsonyabban adná a B+N. Ha Ádámosinak 240-ről van a csomagja (amit ki lehetett számolni a közlemények alapján, ha átlagot veszünk), akkor Veresnek inkább 260-280-ról (hogy legyen haszna Ádámosinak), akkor a B+N bekerülési átlagára is legalább olyan magasan van. Szvsz egyelőre csak az volt a lényeg, hogy 5% alá kerüljenek a tőkeemelés után, azután már ugye nincs bejelentési kötelezettségük. Akár még az is lehet, hogy megtartja a B+N a csomagját, és hasonlóan szórja majd a piacra, mint ahogy Ádámosi az Autowallisban, hogy nyerjen az ügyleten, méghozzá sokat, mert eleve is az árfolyamnyereségen akart keresni itt. De azt se zárnám ki, hogy a következő hónapokban adja majd, de szerintem valószínű, hogy ennél magasabban fogja.
Azért az nem gondolnám, hogy a csak bosszúból saját magukat is megkárosítják. A beker ár alatt szerintem nem fogják adni. Csak nem tudni hogy mekkora árfolyamon vették a részvényeket. Egyébként lehet hogy jobban járt volna mindenki ha B+N költözik be a cégbe.
Szerintem nem ez volt a terv, hanem hogy tőzsdére jöjjenek. Csak Veresnek is kellett egy újabb tőzsdei cég . Így olcsóbb volt tőzsdére jönni. Azt csinálta mint az Autowallisban. A B+N meg hoppon maradt. Ezért lépett le Matkási is az ITből. Gondolom ők is keresnek más tőzsdei céget. Matkási meg is jelent az Esensében is mint IT tag. Az is Ádámosi érdekeltség. Lehet hogy ott fognak tőzsdére menni.
Milliárdosok játszótere az egész ország: a pénzünk, az egészségünk, az egész nyomorult életünk attól függ, hogy a törvényen felüli nagyurak éppen milyen hangulatban vannak…..
Akár több hónapig is adhatja. De egyszer elfog fogyni. Addig Veresék se fognak csinálni sok mindent. Megvárják amíg kiszáll a B+N szerintem. Utána jöhet egy rally.
Akko fórum