Marika majd nézd meg ezt a 2 idopontot.Tok erdekes, hogy szinte ugyanazon a napon.Lehetne vmi szulinapi dolog.Aki fizet annak muzsikálnak.Várjuk meg még kikelnek a keltetéses papirok.
Mivel én annyira nem vagyok képben a wallis csoportal. Szerinted elkézelhető hogy a wallis hozzá tud jutni egy 50mrd-os hitelhez, amiből a Rákos rendezőt meg tudná vásárolni? Ha igen onnan már azér lehet spekuláln, főleg hogy nekik volt benyújtva terv a terület hasznosítására. Persze ez részemről csak egy spekuláció.😉
**gondolom ok sem szamitottak ra ilyen aron**kell piacra "boritgatni"---na meg mar kellett nagyon piacot imitalni forgalommal----nem mehet minden otc-n igy is gyatra***a forgalom-----gondolom egy ath feletti ar jobban esett volna a takaritonak****meg egy ok nem akarja esetleg----nullara lecsokkenteni reszvenyhanyadat----***hogy a kiker.arat majd javitsa*** gondolom ment ezerrel a huzd*meg*ereszd meg evekig veressel* na meg 1000 faktor amit mi sosem fogunk megtudni***de nem is fontos---*
****egyebkent miert gondoljuk nullara lecsokken majd a takarito hanyada---? Kuszobatlepes meg van 5*% ala ez volt a lenyeg ** par szazalekos "kisbefekteto" meg lehet idok---vegezeteig a takaritos ceg****marad 1-2 millio reszvenye kit zavar****?*** a lenyeg az 5% ala bukas ez meg van***__takarito majd eladja par ezer forintos reszveny*arfolyamnal ha akarja....*** o sem hulye***--_
Egyébként az Akko-nak a NEO az egyetlen értelmezhető méretű leányvállalata. Szerintem Veres szempontjából egyszerűbb lett volna, ha tőzsdén kívül eladja a NEO 30%-át Ádámosinak vagy akárkinek, mint hogy csináljon egy több éves cirkuszt, ha nincsenek még egyéb tervei ezzel a papírral.
Szerintem van rá esély, hogy egy srv keretében vegyék meg a B+N papírjait. Egyébként egyelőre Veresnek sem sietős. Szerintem a tőkeemelés és a székház adásvétel is azt jelzi, hogy a következő komolyabb hírig legalább fél év telik el. Ezzel egyelőre csak annyi lehetett Veres célja, hogy mutassa meg, hogy van egy stabil, tőkeerős (egyelőre kis) cég. Viszont a Wingnek elég nagy a hitelállománya a saját tőkéjéhez képest, ami arra enged következtetni, hogy előbb-utóbb tőzsdére fog jönni, ha tovább akar növekedni. És szerintem ha több éves viszonylatban nézzük, akkor annyira nem sokára ez be is következik.
Ha adni fogja piacon akkor kb. Évvége, persze csak ha lesz vevő is. Mert ha valaki megnézi az elmúlt 1-2 év kereskedését az nem biztos hogy ide fogja befektetni a pénzét...
---wing eseten ez egy*par napos forgalom sot****Masterplastnal 2020**ev vegen ez napi forgalom*volt----kerdes jon e mar a wing a reszvenyszekcioba***---
Akko fórum