Önt sem tamadja senki, minden jóindulattal mondom.Most beteg vagyok, agyam sem nagyon forog.Még kicsit tvzek aztán lepihenek, vmi szörnyű nyavaját kaptam el.
A funda akkor lesz erősebb, mikor beérkezik a 10 milliárd, ez még max 25 kereskedési nap.Ez elobb kezd el majd beárazodni.Ez jelenleg egy lebegő árfolyam, nem is adják s nem is veszik.Kiváncsi leszek mikor tapad 350 felett meg, március elejére tippelnék.Amugy ez a max márc 25-i dátum érdekes, mert itt tényleg nem lehet tudni, hogy márc 25 vagy elöbb.Mondjuk én sem szeretek elöbb fizetni mint kell, bár vannak kivételek.Most olyan kedvesen írt Farkas Úr, mindig írjon így ha teheti.
Látod milyen érdekes! Nyomják a fundát egyfolytában és nem változott hónapok óta, de erre a ta azt mondja, hogy korrekció! :))) Remélem te megérted, hogy nincs olyan szuper funda jelzés, amibe ne lépjen bele a ta! Ezt sokan nem értik, csak fújják, hogy tőkeemelés, meg osztalék..... hmmm :))
A Társaság alaptőkéje 812.913.475 Ft összeggel emelkedik 833.880.000 Ft összegről, 1.646.793.475 Ft összegre, amelynek keretében a törzsrészvények darabszáma 33.355.200 darabról 40.026.239 darabra emelkedik, valamint további 6.461.375 darab névre szóló, „D” sorozatú részvény kerül kibocsátásra.
Hát nem tudom, ott a tavalyi 33 forinttal is jó még az árfolyam az idei környezetben...de arra akartam kilyukadni, hogy ott a következő 2 hónapban lehetnek szép mozgások...emiatt most kicsit máshol mozognak a speka pénzek...ezért mondtam, hogy én itt jelentésig nem várok nagy mozgást...
Akko fórum