na igen! Ágyból nézve úgy néz ki, de amúgy egy csatorna kampó... Nagyon fontos dolog a fülesnél, hogy emelkedő trendben alakul ki! Vagyis a csésze előtt, egy emelkedő trend szakasznak kell lenni, mivel trenderősítő szerepe van! Az emelkedő szakasznak, legalább 30%-nak kell lenni! Persze minden nem stimmelhet, de a trend az lényeges előtte! Nem lehet csökkenő, csak a fordított fülesnél! Oldalazás sem jó! Én inkább arra figyelnék, hogy lefordult a csökkenő trendvonalról az árfolyam! Ez már veszélyes, mert ha összekötöd, akkor egy csökkenő háromszög jön ki napos idősíkon! Ez még nem volna egetverő probléma, mert sokszor felfelé tör ki belőle! Most viszont lepattant! hmm Talán még újra nekimegy, de egyre veszélyesebb...
Hű basszus mondom hol látsz te fülescsészit? A full nézetben megtaláltam, brutális óriás! Eddig néztem rövidebben minden indikátort mozgóátlagot… mondom fölötte vagyunk szuper onnan pattan a 180 naposról… Túl közelről néztem eddig az erdőt és csak fákat láttam. Számolgattam az kitőr 500-520… nekem durva szám! Ez a papir anno forgott 440 környékén -szóval nem elrugaszkodott annyira, ebből a szemszögből. 5 éves távot kell nézni ugye? És a kis szár ív fele ?
Egyébként nem kérdés, hogy jó lesz-e, csak egy kis türelem kell. 330-340 között brutál mennyiség cserélt gazdát. De akár gyüjtésnek is be lehet tudni. Szerintem legalábbis. ;)
Azt a marc 25-ot mar leárazza joval elobb... erdemes figyelni a bet.hu -t is...megjeleneskor jol belenyulni......még mikor dolgoztam anno...figyeltem s parszor sikerult is elkapnom ilyet.
Tokeemelés 309 arfolyamon volt ha jol emlékszem...ez legkesobb marc 25 el bejon a lové....10 milliard....az srv indulast leirtam..el fog durranni...amugy fulescsesze is kész lassan..vagy mar ma du megindult a felkore...nem szoktam rajzolni..most meg pia is van bennem....egyre no majd a forgalom a maszós szakaszon....erdekes holnap pont 25.-e van...ja és februar rovid....nincs szokoév.
Köszönöm a válaszod. Valójában arra próbálok rájönni és megerősítést kapni, hogy az ilyen feltételezett durcis hozzáállás, miszerint nem hagyom feljebb menni az árfolyamot azáltal, hogy egy adott szinten adok el egy rahedli reszvényt végérvényben az aktuális többségi tulajt segíti abban, hogy alacsonyabb szintről induljon egy esetleges srv, illetve a tőkeemelés alacsonyabb árfolyamon menjen végbe, nem beszélve arról, hogy az alacsony áron eladással még magamat szivatom meg, mert kevesebbet keresek. Ez így van vagy valamit rosszul értelmezek?
Kifejezetten jót tenne ha a 10 milliardot elobb betolnák mint marc 25.A tokeemelés igy is elobb megvalosul mint a kozgyulesi hatarozat veghatarideje volt.Az srv lehet tobb adagban is...amit eddig leirtak az mind megvalosult eddig és ugy ahogy leirták.
Akko fórum