Üdvözlöm a kis cégek, centes, pennys papírok iránt érdeklődőket.
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.
Csak azt a sok shortot kéne zárni meg egy kis speka és átüthetnè az 1 dolcsit, hogy csak úgy zörögne..... De majd kiderül, ez a részvénycsere sem hozta a várt árfolyamot..... Mindenesetre lefelé egyre kisebb a tér....
előbb utóbb megindul. jó hír hogy a részvény splitet törölték, mert szerintük tudják teljesíteni a nasdaq minimum 1 usd árat 10 egybefüggő napon ez év augusztusig. Ti mit gondoltok erről?
Koszi! Ez minden szempontbol remek hir, hiszen a tobbseg ugy latja hogy augusztusig az arfolyam kimaszik ebbol a godorbol es nem lesz szukseg ujabb higitasra. 2 usd-vel elegedett lennek nyarra 😃
Ha igaz a 14 hetes elméletem, akkor kb. 4 hét múlva indulhat egy újabb felhúzás, addig szerintem csorogni fog tovább. Én 0.28-0.30 környékén vennék belőle ismét, ha lejön odáig. (Pusztán megérzés, semmi más alapja.)
0,38 alatt már.... Meg sem kérdezem, hogy van e valami szint ami fordítaná, mert lassan nincs is alatta semmi 😀 kirúgták alóla a széket..... Ezt valami hírre kicsit felhúzzák majd, spekáznak....ebben lehet reménykedni. Lehet okos döntés volt kötvényre cserèlni? Nem gondoltam, hogy idáig leesik.. Vélemény??
Penny stocks
Két szabályt lenne jó betartani:
1. Maradjunk a témánál
2. A tippek mellé minimális leírást, kutató munka eredményét is írjuk be, hogy miért ajánlott egy részvény.