Devil a kompenzáció miért nem jelenik meg és részvény árban ? Nyilván nem zsebre kapják a pénzt. Vagy megjelent a reportban a kompenzáció, de az egyéb okok nem engedték növekedni a részvény árát ?
Nem vagyok meggyőződve róla, hogy annyira bánja a vezetőség a hajtóműproblémákat, legalább kapnak kompenzációt és nem kell még azokon a gépeken is agyalni, hogy hova repüljenek aranyáron vett kerozinnal.
jöhetne 1-2, lehetőleg pozitiv elemzés. Csütörtük reggel volt a jelentés, és azóta szinte semmi. Úgy emlékszem, korábban több elemzés született, ha a Wizzair jelentett. Most meg, még a Concorde se szólal meg. Bár a Barclays szeptember 15-én Buy-t mondott, 12.5 fontos célárral. Alig van hir a cégről. Illetve, állandóan tologatják azt, hogy a Pratt and Whitney hajtóműveket mikorra csináltatják meg. És mindig minimum 1.5 év van hátra. Most éppen jövő év végét mondanak, de gondolom, 1 év mülva 2028 év végét fognak mondani
Nagyon furcsa az elet Wizzair nelkul, minden nap nezem, repultem is azota vele. A helyzet az, hogy csak a mult hetem +8%ot emelkedett a jet fuel, es kozeliti az ath-t. Europaban gyorsabban no az ar, mint a vilag tobbi reszen. Az ok a diesel hiany, illetve a magas spread a dieselen. Azert nem indulnak meg meg a legikozlekedes cegek, mert az olaj ar korrekciobol a vegtermeken meg semmi nem latszik. Tobb ido kell neki. A wizz kommunikacioja tenyleg most jobb volt, es szerintem ezt dijazza is majd a piac.
Egyenlőre kevés hír van a tegnapi jelentés után Illetve hogyan változna a nemzetközi politika, ha Trumpek elvesztik az időközi választást ? Jól indult a nap, az olaj -2 %-on is volt, most megint +1=körül van
Nálam emígyen néz ki a chart. Itt 1000 pennynél van egy kis gubanc (értsd ellenállás). Ebből jó volna kitörni és kiszakadni a lefelé pilinckáló csatornából... . https://www.tradingview.com/x/PaQr1yIc/
Egyébként ügyesen kommunikáltak most a Wizz-nél!! Kicsit visszanyomták az árfolyamot ezzel a jövőbeli vizióval. (+ az olajáresés és + a bevételelőrejelzés felfelé módosítása)
Fent van a mai meeting prezentációja. Később felteszik a call-t is. Csináltam egy gyors kalkulációt, ha minden úgy lesz ahogy ők gondolják :) akkor 7-es P/E-n 57 fontos árfolyam jöhet F30-ra. Persze ehhez az kell hogy megálljon 1,5 cent környékén az fuel CASK, ami azért elég kérdőjeles a jelenlegi szituációban, meg minden úgy legyen ahogy gondolják. De egy 20-30 fontra ugrás nem teljesen reménytelen 1-2 éves távon szerintem Írtam már erről itt is meg picit jobban kifejtettem az LSE boardon.
2028-ra már remélhetőleg nem lesznek hajtómű problémák, 2030-ra meg nem lesz a CEO gépek lédásából extra költség és remélhetőleg a három Ukrajnában rekedt gép is hadrendbe állítható. Magyarul költségek szempontjából előáll egy ideális helyzet. Addigra TRUMP sem lesz elnök és talán a Közel-Keleten és orosz-ukrán viszonylatban is lesz egy stabilabb és békésebb status quo.
A FY2026-ban az EBIT (üzemi eredmény) 139,7 millió euró volt (ezt nyomnák fel 1000 millió euróra 2030-ra), ami 2,5%-os EBIT-marzsot adott ki (ez meg 10% lenne). Míg a bevétel 5691 millió euró volt (5552 millió kiadás mellett) FY2026-ban, és ez lenne 2030-ra 10000 millió euró. Ami nekem még érdekes, hogy az ex-fuel CASK FY2026-ban 3,02 eurócent volt és 2030-ra ezt még le is "szorítaná" 3,00 eurócentre, ami méretgazdaságosság elvéből végül is akár ki is jöhet... . Ekkora tőkeáttétel mellett nagyon fincsi árfolyam jöhet ki 2030-ra...
A Wizz air és a Ryanair alap esetben nem tud árat emelni, mert nincsenek fix áraik, hanem mindig a maximális jegyárbevétele törekszenek a dinamikus árakkal. Az átlagos jegyár csak úgy tud emelkedni, ha csődbe mennek konkurensek és ez által csökken a felkínált üléskapacitás vagy maguk a fapadosok vágják vissza a kapacitásaikat és a földön tartanak gépeket.
"A 2030-as pénzügyi évre 10 milliárd eurós árbevételt és 10 százalékos üzemi eredményhányadot céloznak. Ekkorra 335, kizárólag neo-típusú repülőgépből álló flottával 127 millió utast szállítanának." https://www.portfolio.hu/uzlet/20260917/visszavagta-terveit-a-wizz-air-az-elszallo-uzemanyagarak-miatt-863342 Magyarul a Wizz air 2030-ra egy milliárdos profitot vár, ami közel van a jelenlegi piaci kapitalizációhoz. A Ryanair közel 13-as P/E mutatójával mindenki kiszámolhatja magának, hogy jóval 100 font feletti részvényár jön ki. A közeljövőre én két szcenáriót vázolok. Vagy valaki előjön egy 20-25 fontos vételi ajánlattal vagy egy éven belül be fog indulni magától is a rakéta felfelé. Az üzemanyag árak és geopolitikai feszültségek most még nyomás alatt tartják az árat, de ezek elég gyorsan tudnak fordulni. Az a durva, hogy most a cég pénztárában lévő fele pénzzel a részvények 100%-át is vissza tudnák vásárolni.
szerintem ennyire kiszámithatatlan évek nem voltak az elmúlt évtizedekben. Gyakorlatilag szinte csak rossz vezetők vannak, mindenhol. Trump egy őrült. Európa vezetői meg idióták. Egy okos hatalom tudta volna kezelni Trumpot, és jól kijönni a helyzetekből, amit Amerika teremtett. De Európa vezetői ehhez is is ostobák voltak. Szerintem is év elején egész szépnek tűnt a jövő a Wizzair számára. Meg merek esküdni, hogy Európa vezetői a legrosszabbak az összes közül. Irán milyen lazán csuklóztatja ezt a vörös hajú majmot, Európa vezetői ettől nagyon messze vannak.
Önmagában az, hogy az őszi és téli forgalom alacsonyabb szokott lenni, az nem befolyásolja az árfolyamot, mert az amióta világ a világ minden légitársaságnál rotty szokott lenni. Most a baj a kerozin ár, az hogy egyáltalán lesz-e kerozin (az USA most lebegtette be, hogy a dízelre lehet, hogy exporttilalmat rendel el, és akkor azután ha bevezeti, akkor már lehet, hogy kitalálja, hogy a kerozinra is kiterjeszti), a túlkapacitás az európai piacon (és ebben a Wizz jeleskedik), és a világszerte megugró üzemanyagárak és infláció az embereket is visszavetheti az utazástól, illetve a biztonsági helyzet sem a legrózsásabb, de Európa egyelőre szerencsére háborúktól és merenyleteketől csendesnek mondható...
Én azt figyeltem meg az elmúlt években, hogy az éppen aktuális lokális csúcsról kábé 40%-ot taknyol egyet, aztán onnan (a mélypontról) kábé 50%-ot felrallyzik/felténfereg. Így a charton a tetők és az aljak egyre lejjebb kerülnek. De a lényeg, hogy azért jó kis pénzeket ki lehet belőle kaparni... . U.i.: Azért ez nem egy életbiztosítás, hogy most is így lesz!!!!!! De eddig bejött...
Én is így vettem tavasszal, 4050-től 3680-ig, három részletben, 3820-as átlaggal. Ki is dobtam 4700–5000 között. Ha az olajár tartósan 90 dollár felett marad, szvsz újra lehet majd venni bőven 4000 alatt.
Köszi a linket. Nagyon hasznos volt a podcast. Egyetértve a Concorde elemzőjével, Váradiék elképesztően nagyot dolgoznak, hogy ilyen kihívások ellenére is talpon van még a cég.
- ilyen befektetői napok máskor is vannak ? »» Persze vannak! - mennyire hangsulyos ez az esemény ? »» Most könnyen az lehet! -Többet vártam azoktól a hirektől is, miszerint a Pratt and Whitney AI-t is alkalmaz a problémák megoldására. És mintha gyorsabban haladnának a tervezettnél. »» Jelenleg nincs szükségünk több gépre! - Nem ott kéne tartania a Wizzairnek, hogy a 13-14 fontos ár csak álom. »» A Wizz erősen spekulatív részvény!! Soha ne tarts nagy részt a portfóliódban spekulatív részvényekből!! És beszállásnál mindig harmadold el az erre szánt pénzed, és lépcsőzetesen vásárolj belőle!! Fene se tudja, hogy hol és mikor fordul!! - Szerintem Váradi kommunikációja se jó. »» Szerintem erre a helyzetre, ami a világban zajlik, nincs jó kommunikáció! Nem várom tőle, hogy ökörségeket dobjon be, mint Donáldó, hogy fél napig ugorjon az árfolyam, aztán mindenki csak pislogjon...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.