"Importantly, Indigo will continue to hold a 14.2% stake in the Budapest-based low-cost carrier after the placement. The filing indicated that certain investors were seeking to realize their investment after an extended holding period, suggesting the move could be more about portfolio management than operational concerns."
Lehet minuszolgatni a hozzászólásom, de attól tény marad, hogy ugyanaz volt a két cég befektetője és ugyanaz volt a szakmai elképzelés a két céggel csak az óceán két oldalán.
Nem ugyanaz a modell. Az USA-ban ugyanúgy meg kell fizetni a személyzetet, a vállalati központot, stb, mint a nagy légitársaságoknál. Ugyanazokra a repterekre repülnek. A Wizz közép-európai béreken és központtal működik. És más repterekre repül. Európában csak a Ryanair, Wizz Air ami igazán tud alacsonyabb költségen repülni. A többiek bajban vannak/lesznek, vesztenek piacot, vagy nem növekednek.
Tegnap este behunytam szemeim, és arra gondoltam, hogy a most kedvezőtlen geopolitikai problémák idén megoldódnak, és lesz egy repüléssel erős nyár, melynek végén 25 fontos árfolyam lebegett a szemem előtt.
A semmibol is lehet hirt generalni.... aki sokat repul az tudja, hogy ezt kell tegye ilyen esetben a pilota. Amugy sajnalom, hogy valaki bepanikol emiatt. Van olyan ismerosom aki repulni sem hajlando, bar magyaraztam neki, hogy veszelyesebb kozuton kozlekedni...
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.