Nincs mese ha lemegy 3700 körmyèkère akkor hígítas Most ugye sokat keres ez habcsókfejű kufár az olajon de hosszú távon nem működik mert minden mast is bedönt szeretett szülőhazájában többekközt. A kedves amerikai választópolgár nagyon nem szereti ha drágán tankol a filléres hazai üzemanyagból... Szerintem az ő fejèvel gondolkozva , egy kis ideig mèg lövölde ahoz kell a drága olaj de azèrt mèg jól bevasárlunk rèszvènyekből közben. Majd óriasi győzelmet jelentenek be de kit is győztek le? Egyoldalúan kivonulnak a háborúból Pontosan kiszámolta ez mar meddig èri meg neki. Persze utána a rèszvènyeken fog jól keresni ha lemegy az olaj ára.
Hova jutott a világ ? Oda, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke rendszeresen hazudozik. Volt ilyen elnök ? Obama ? Clinton, Reagen, Kennedy, stb. ? Volt olyan, aki össze vissza hazudozott ? Szerintem nem volt. Ez most egy mélypont. A világ várt valamint az Elnöktől. Erre egy ilyen állatot kapott Bár Trumppal szinpatizáltam a választások idején, de talán Kamala Harris jobb lett volna. Az orosz-ukrán háborúban se oldott meg az égvilágon semmit. Nem is akarta megoldani, mert engedett a fegyver lobbinak.
Én bízom benne, hogy ez nem lesz 2-3 hét. Trumpra nagyon kezd ráégni a sztori és az Irániak is mozgolódnak. Egyébként nekünk átlagpolgároknak kellene megoldani a helyzetet, mert a politikusok láthatóan nem tudják. Ahogyan a kanadaiak, nem veszünk amcsi terméket, kivonjuk a befektetéseinket. 2-3 nap alatt kihátrálna.
ez az adat nagyon jó, a történések tükrében. A gond az, hogy ez az adat áll szemben azzal, hogy ha április közepéig nem lesz járható a szoros, nem hogy drága lesz a kerozin európában, hanem egyszerűen egyes reptereken nem lesz kerozin.
Ba.... meg Trump tegnap már 100 alatt volt brent ma 107 dollár. Baromira meg lett nyugtatva a piac. Ja igen a háborúhoz sok pénz kell ti meg jól kerestek az olajon. A wiizzair megint akkor le....
Attól függ, hogy magyar idő szerint hajnali 3-kor mit jelent be Donnie és arra mit mondanak az irániak! (és ki tudja, hogy Izrael mit lép erre még válaszul)
Ismerve a short arányt, milyen árfolyam várható, ha semleges lesz a holnapi havi jelentés, hamar véget ér az iráni háború, és ezert lezárják a shortokat ? 12 font ?
"Amúgy nem gondoltam, hogy +6% pattanásos napon magammal beszélgetek itt a fórumban. :-)" Itt az orvosod, pihenj kicsit!😊 (Bocsi, nem tudtam kihagyni.)
A Husvetnak nagyon nagy hatasa van. Onmagaban annak a hetvegenek 30-40 millios EREDMENY hatasa volt regen, most lehet a nagyobb flotta miatt ennel is tobb. Ezert is emelik ki mindig, hogy az adott uzleti evben 0 (mint most) vagy 1 vagy 2 Husveti idoszak esik bele az adott uzleti evbe.
Wizz Air részvényesek topikja
Azért nyitottam ezt a témát, hogy a Wizz Air részvényesekkel meg tudjuk beszélni az aktualitásokat a vállalattal kapcsolatban.